Her anınızda pırıltılar… Bu sezon da her anınızda pırıltılar var…Davetler, partiler hatta günlük spor tarzlarımızın klasikleşen modellerinde de kendini en ufak dokunuşlarıyla bizlere hissettiren pırıltılar…

Son yıllarda bayanların gözdesi haline gelen pul payetler her anınızda tercih edilebiliyor, öyle ki günlük yaşamınızda, spor tarzı giyiminizde, bir davete giderken ve özellikle yılbaşı eğlencelerine katılımlarda büyük rol oynuyor. Sade giyinmeyi seven bayanlar zaman zaman ufak ayrıntılarda da olsa ışıltıları tercih edebiliyor.

Yeni yılda kış trendleri olarak pul payet abiye elbiseler  kombini  vitrinlerde yerlerini alırken, her sene gördüğümüzden çok daha fazla gördüğümüz bu ışıltıların büyülü dünyasında yolculuğa çıkmaya hazır olun, yılın fark yaratan başarılı ve ilham veren tasarımları sizlerle buluşuyor. Yılbaşı gecelerinin aranan dokusu olan pul payet, ışıltı seven bayanların kendilerini özel hissetmek istediği her an kullanabileceği gibi herkes tarafından farklı yorumlanabilir. Örneğin; kısa, mini sade bir abiye elbise üzerine tamamı pul payetle tasarlanan ceket ile bir kombin tamamlanırken, şık ama spor görünüm isteyen bayanlar için ise dar kesimli pantolon üstüne sade büstiyer ve son dokunuşu olan pul payet ceket sayesinde üzerinize aldığınızda tarzınızı tamamen değiştirmiş olacaksınız.

Yılbaşı gecesi ne giysem?

Yılbaşı gecelerinde yapılan kutlamalar, partiler ve organizasyonlarda ne giysem? Gibi sorulara cevap olarak sizler için alternatifler seçtik. Kadife elbiseler, pul payet abiye elbiseler, drapeli likralı vücudu saran elbiseler bunlardan bir kaçı! İçerisinde kendinizi rahat hissedebileceğiniz şık, zarif ve alımlı durabileceği gibi pul payetle bezenmiş abiye elbise ile ışıldayan güzelliğinizle göz kamaştıran siz olun… Gece kulübünde yeni yılı karşılamak isteyenler için ışıltılı ve parıltılı bir abiye elbise ışıklar altında gayet hoş görünebilir. Pul payet abiye elbiseler kategorisinden seçebileceğiniz abiye elbisenizi, gold ya da lame detaylarına sahip aksesuarlar ve takılar ile zenginleştirebilirsiniz.

Son olarak saç ve makyaj konusuna değinmek gerekirse abartıdan uzak olup sadelikten yana saç ve makyaj modellerini tercih etmelisiniz. Hem abiye elbisenizle uyum içerisinde olmuş olacak hem de zarafetiniz ön planda tutmuş olacaksınız.

Yeni yılda sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve tüm güzelliklerin sizlerin olması dileğiyle… Mutlu yıllar!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.