Yılbaşında ne giyeceğim diye daha şimdiden düşünmeye başladınız öyle değil mi? Yeni yıla şık, sade ve asil bir giriş yapmak için siyahtan daha güzel bir seçim olamaz diye düşünüyorsanız çok haklısınız. Her davetin , her kutlamanın kurtarıcısı her dolabın demirbaşı siyah kısa elbiseler sizi bu dertten kurtaracak birer süper kahramandan farklı değiller.

Uzunlara nazaran kısa siyah elbiseler özgürce dans ederken rahat etmenizi sağlayacak hem şık hem de estetik bir seçim olacaktır. Vücut siluetinize göre İster uzun kollu olsun ister kolsuz yada dekolteli  tercihinize göre kullanacağınız siyah kısa elbiseler yılbaşı partilerinizin en vazgeçilmez parçaları arasında yer alacaktır. Yeni yıl elbisesi seçerken en önemli detaylardan bir tanesi de  gideceğiniz mekana uygun giyinerek ortama uyum sağlamaktır. Bir ev partisinde yeni yıla girecekseniz, çok dar olmayan içinde rahat hareket edip eğlenebileceğiniz sade modellerden yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

Yılbaşı şıklığını yakalarken dikkat etmemiz gereken küçük detayları da göz ardı etmemekte fayda var. Yılbaşında çok şık bir mekana davet edildiyseniz eğer ışıltısıyla göz kamaştıran süper mini bir elbise yeterince iddialı olacaktır. Onlarca farklı abiye modelleri arasından seçim yapmakta zorlanancaksınız elbette. Ancak bu ışıltıyı payetli bir elbiseyle yakalayabileceğiniz gibi sade siyah kısa elbisenin üzerine kullanacağınız parlak gümüş renkte takılar yada şık bir stiletto ile de yakalayabilirsiniz. Tabi ki kombininizi tamamlayacak ışıltıda bir çanta da olmazsa olmazınızdır.

Gösterişli bir kombin hazırlamak istiyorsanız; siyah kısa elbiseler ile taşlı parlak aksesuarları, ışıltılı elbiseler içinse daha minimal ve sade aksesuarlar kullanmak ölçüyü tutturmanız da size büyük kolaylık sağlayacaktır.  Eğer siyah dantel detaylı dekolteli bir elbise tercih ettiyseniz öyle çok da fazla takı kullanmanıza gerek kalmayacaktır. Tepeden toplanmış topuz yada at kuyruğu yapılmış saçlar, hafif bir gece makyajı ve elbisenizle gecenin yıldızı zaten siz olacaksınız. İşte yeni yılın en şık, zarif ve hoş kadını olmak bu kadar kolay ve zahmetsizdir. Artık yapmanız gereken tek şey yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak yeni yıla bir yıldız olarak girip bütün bir yıl boyunca parlamaktır.

1 Yorumlar

  • Gönderildi 30 Eylül 2021 14:07
    by AYŞEGÜL CİNGÖZ

    Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Aldığım elbise tam aradığım tarzdaydı ve sizin sayfanızda buldum. ilk önce acaba dedim ama ürün elime ulaştığında herşey mükemmeldi. Herkese tavsiye edebileceğim bir sitesiniz.teşekkürler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.