Yeni yıla sayılı günler kala yeni yılın en şık kadını olma fikri sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Şimdiden evet dediğinizi duyar gibiyim. Önümüzde özel bir gün var ve henüz ne giyeceğinize karar vermediyseniz www.abiyefon.com yılbaşı kıyafetleri kategorisine bir göz atabilirsiniz.

 Yılbaşında biz kadınlar daha abartılı daha çekici gösterişli elbiseler kullanma taraftarıyızdır. Herkesten daha farklı olma fikri önceliğimizdir bilirsiniz kadınlar bir başka kadınla aynı elbise içinde olmak aynı ortamda olmak istemez .Yeni yıl denildiğinde aklımıza hep parıltı ışıltı süsler Işık’lar oluşur kafamızda bunun içinde biz kadınlar yılbaşı kıyafetleri seçerken daha ışıltılı daha çekici renkler görmek isteriz elbiselerde. Kırmızı bu yüzden daha ön plandadır genellikle renklerde kendini gösteren parıltılı payet elbise tercihlerimiz arasındadır. Yeni yıla şık ve güzel girmek isteyen her kadın öncelikle vücudunu tanıyarak elbise seçmelidir. Gideceğiniz mekana göre seçeceğiniz sade bir elbiseyi bile takı ve aksesuarlarla zenginleştirebiliriz. Öncelikle kumaş ve renk seçimi ile başlayabilirsiniz hiç şüphesiz  bu senede payetlerin ön planda olacağı yılbaşı kıyafetlerinde şık zarif ve payetli modellerden birini tercih edebilirsiniz. Klasik bir renk seçmiş olsanız bile payetle birleştiğinde bambaşka biri yapar sizi görünüşünüzü bedeninize farklı bir anlam güzellik katar.

Seçtiğiniz elbiseye uygun olan makyaj sitilini tercih edebilirsiniz mesela kırmızı ruj kulandıysanız gözünüze sadece maskara sürebilirsiniz. Ya da bu senenin trend renkleri arasında yer alan altın rengini gözlerinize uygulayabilirsiniz dudaklarınıza da mat bir ruj tercih etmeniz çok hoş olacaktır. Makyaj malzemeleri seçiminde, kalıcı makyaj ürünlerini tercih etmeniz de dikkati olmanız gereken en önemli unsudur. Makyajınızı akmayan ürünlerden tercih etmeniz sizi gece boyunca şık hissettirecektir böylece makyajınızı taze tutacaktır.

Yeni yıl gecesi şık görünmek uğruna yılbaşı ağacına dönmemek için etkileyici ve şık parçalar seçmenizde yarar vardır. Daha çok içinde rahat hareket edebileceğiniz abiye kıyafetler seçmeye özen göstermeli ve rahatsızlık verici aksesuarlardan uzak durmalısınız. Elbise modelinizi tamamlayacak parçalar seçmelisiniz. Eğer düz form da bir elbise seçtiyseniz altın rengi küpe çanta ve ayakkabıyla daha zarif ve şık görünebilirsiniz. Kırmızı renk bir elbise seçtiyseniz parlak renkli aksesuarlardan uzak durmalısınız.

Umarım yeni yıl da tüm güzellikler sizinle birlikte olur.

Mutlu Yıllar !

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.