Uçuş Uçuş Etekler

Aykırı renkler, benzeri görülmemiş kombinlerle bütünleşerek sunuluyor aykırı sevenlere…

Gold renginin turkuaz ile uyumu özellikle mezuniyet için çok şık bir tercih. Modern çizgisinden ödün vermeyip, pek de abiye gibi görünmeyen bir abiye elbise giymek isteyen bayanların kesinlikle vazgeçemeyeceği bir model…FB,6534,55,kisa-puanli-abiye-elbise-o3537-pop-abiyeÖzel olarak yaptırılan kumaş formu, özel kesim elbise ile bütünleşerek mükemmel bir çıtır abiye elbise sizin zevkinize sunulmakta. Gold portföy çanta ve ayakkabı ile kombinide gözden kaçacak bir detay değil…

Mezuniyet balolarında; (lisans mezuniyetleri dahil edilmeyebilir) daha çok uçuş uçuş etekler, ciddiyetten uzak renkler, baharın habercisi elbiseler  kesinlikle ilk tercihler arasında…

FB,3769,40,gold-ustu-tafta-v-yaka-mini-abiye-elbise-f5099-pop-abiye

Uçuş uçuş eteklere bir örnek daha… Gold ve ekrunun mükemmel uyumu bir daha gözler önüne sermekte, bronz tenlere çok yakışacak bu çıtır abiye elbise Abiyefon’da indirimde.

Çıtır kızların vazgeçemediği uçuş uçuş eteklere günlük hayatta da sıklıkla rastlayabileceğimiz gibi yaz aylarında basit bir atletin altına giyilerek akşam üstleri kahve içmek için ideal bir tercih.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.