Sizlerde özel davetlerinizde sade ve bir o kadar da şık olmak isteyenlerden misiniz? İşte bu özel anlarınızı tül abiye elbiseler ile masalsı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Nişanınıza ya da ev sahipliği yaptığınız bir davette giyeceğiniz tül elbise ile göz kamaştırabilirsiniz. Vücut tipinize en uygun olanı seçmek için farklı kesimlerde elbiseler deneyebilirsiniz. Tül kumaştan tasarlanmış bir elbise giymeye karar verdiyseniz özellikle dikkat etmeniz gereken detaylar olabilir.


Nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle mekan ve konsept ile uyumlu olabilmek sizin için en önemli adım olmalıdır. Konseptinize uygun  farklı tasarımlar ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Abiye gelinlik trendlerinin başında gelen tül detayları oldukça dikkat çeken bir detaydır. Ayrıca dantel ve tülün bir arada kullanıldığı tül elbiseler söz , isteme kokteyl ve parti gibi organizasyonlarda tercih edeceğiniz modeller arasındadır. Konseptinize uygun olarak bir kol detayında bile tül kollar oldukça dikkat çekecektir.

Üstü ışıltılı boncuk ve ya özel taşlar ile işlenmiş elbiselere tül etekler çok yakışmaktadır. Eğer ki kilo probleminiz yok ise çok şanslısınız , ister kabarık ister dar olsun bir çok tül etekli elbise modeli size çok yakışacaktır.

Biraz kilom var diyorsanız eğer üst bedeni drapeli, A kesim tül etekli abiyeler fiziğinize uygun olacaktır.
 Kabarık uzun tül etekli abiye giydiğinizde  ayakkabınızın eteklerinize takılıp zarar vermeyeceğinden emin olmanız gerekir. Bunun içinde ayakkabınızın fazla gözükmeyeceği için rahatlığınızı göz önünde bulundurarak dolgu ve yüksek dolgu ve yüksek topuklu ya da daha kısa  ve kare topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Eğer kısa tül bir elbise tercih edecekseniz ayakkabınızı ön plana çıkartabilir , ince bantlı bilekten bağlamalı şık bir stiletto tercih edebilirsiniz.

Zarif inci kolye ve küpeler, toplu ve dalgalı saçlarınız, ışıltılı makyajınız ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Eğer üst kısmı ışıltılı boncuk veya taşı detayı ile yoğun bir elbise tercih ediyorsanız bir küpe ve ya zarif bir  küpe tercih edebilirsiniz. Aksesuarlarınız kullanırken hassas olan tül kumaşlara takılıp zarar vermemesi için oldukça dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.



Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.