Abiye Abiyefon’dan Alınır

Abiye kıyafetlerin ışıltısı sizin de gözlerinizi kamaştırır. Abiye elbise seçerken öncelikle gideceğiniz yerin konseptini düşünmelisiniz. Düğüne giderken abiye kıyafet giymek şarttır. Eğer gelinin veya damadın birinci dereceden yakınıysanız o zaman işiniz daha da zor. Hem abiye kıyafet seçmeli hem de misafirleri karşılamalısınız.

Abiye Elbise

Abiye kıyafet seçerken öncelikle yapmanız gereken beğendiğiniz kıyafetler arasından eleme yapmaktır. Çok ışıltılı ve gösterişli bir abiye modeli sizi gecenin en şıkı yapabileceği gibi, abartılı da durabilir. Bu yüzden kıyafet seçiminizi doğru yapmanız şart. Kıyafet seçimi yaparken vücut yapınızı tanımanız da şart. Eğer vücut yapınızı tanımazsanız size uygun olmayan bir kıyafeti giymiş olabilirsiniz. Kısa boylu kadınların uzun elbise ve eteklerden kaçınması gerekir. Mini etek ve elbiseler kısa boylu kadınlar için daha uygundur.

Abiye

Abiye kıyafet seçerken abartıdan kaçınıp, sadeliğe ağırlık verebilirsiniz. Soft bir makyaj ile son derece doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Siyah bir elbise giydiğinizde elbisenizi kırmızı bir rujla renklendirebilirsiniz. Takılar ve aksesuarlar da kıyafetinizi daha albenili gösterecektir.

Abiye kıyafet seçerken zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınızdan da yardım alabilirsiniz. Çok sayıda elbiseyi denedikten sonra kafanız karışacaktır. Dışarıdan bakan bir göz size hangi elbisenin daha çok yakıştığını söyleyecektir. Abiye elbise seçerek son derece şık ve güzel görüneceğinize emin olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.