FO,11312,68,saks-abiye-tulum-a7220-mezuniyetTarz bayanlarımıza farklı bir ürün sunmak istiyorum bugün.‘Tulum’. Hem rahat hem de şık görünmek mi istiyorsunuz? Cevabınız evetse, bu blog sizin için.
Tulum günlük giyilebilecek bir kıyafet olmanın yanı sıra, gece kıyafeti olarak da tercih edilen bir kıyafet türüdür. Yani sizin kurtarıcınız olacak bir abiye kıyafet türüdür. Tek parça olmasından kullanım kolaylığı sunmuş gerek günlük olarak, gerek özel davetleriniz de gerek ise mezuniyet partilerinde de giyebileceğiniz bir kıyafettir.

Tulumun bir diğer güzel tarafı da, kıyafetlerin kombininde zorlanmayacak olmanız. Giydiğiniz ayakkabı ve çantanın birbirine uyumlu olması yeterli, tulumlarda şık görünebilmeniz için. Sizi kombinleme derdinden kurtaracak şık bir topukluyla gece davetine, spor ayakkabı ve babetlerle günlük hayatınıza uyum sağlayacak tulumlara, yazın en şık ve rahat kıyafetine, merhaba deyin!

Tulum herkese yakışır ama doğru modeli seçerseniz. Bol paçalı tulumların herkeste güzel durduğuna inanıyorum. Bol paçalı tulumların, daha rahat ve daha şıklığı aşikar. Ayrıca size küçük bir tüyo. Bol paçalı tulumlar daha zayıf gösteriyor.
Abiyefon olarak, yeni tarzlarımızla yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.