Tulumlar hamileler için tasarlandıktan sonra rahatlıkları açısından günlük hayatta da tercih edilmeye başlandı. Zamanla tasarımlara farklı yorumlar getiren tasarımcılar bu tulumları abiye tulumlara kadar taşıdı. Abiye Tulumlar saten ve ipek katkılı kumaşlar ile tasarlanıyor ve dantel detaylar ile desteklendiğinde ortaya harika modeller çıkıyor. Abiye tulumları kombinlerken ince bantlı topuklu ayakkabılar tercih edildiğinde şık görüntü desteklenmiş oluyor. Abiye tulum kombinlerinizde bu şekilde seçim yaptığınızda takılarınızı da inci detaylı takılardan seçtiğinizde eksiksiz şıklığınız ile göz kamaştıracaksınız. Şık davetlerde, özel günlerde ise iki parçadan oluşuyormuş hissi veren tulumunuzun altına zarif bir topuklu ayakkabı giyebilir, yine zarif aksesuarlar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Özellikle geniş yakalı, straplez ya da askılı tulumlarınız ile beraber kullanacağınız şık bir topuz ya da at kuyruğu ile yüzünüzü, kıyafetinizi ön plana çıkarabilir ve güzelliğinizi gözler önüne serebilirsiniz…

Bu Sezonun Gözdesi Abiye Tulum    

    Abiye Tulum ile Ayakkabı Kombini: Abiye tulumlarda ayakkabı seçimi çok önemlidir. Çünkü hem bacaklarınız ön planda hem de ayaklarınız. Öncelikle tabi ki tulum seçiminizden sonra ayakkabı seçiminize dikkat etmelisiniz. Tulumlar ile kombin yaparken hem platform hem de ince bantlı Abiye Ayakkabılar rahatlıkla kullanılabiliyor. Ancak en güzel kombini yapmak isterseniz; bol paçalı tulumlarda platform topuklu ayakkabıları, dar paçalı tulumlarınızda da stiletto tarzında dilediğiniz ayakkabı modellerini tercih etmelisiniz. Tulumun imajını destekleyecek olan ayakkabı seçimleri ile tulum şıklığınızı tamamlamış olacaksınız.

tulum-1

    Abiye Tulum İle Aksesuar Kombini: Giydiğiniz tulum spor tarzda olan bir çizgiye sahipse takılarınızı neon renklerde göze çarpan parçalardan seçerseniz hareketli bir etki ile görüntünüzün dinamizmini artırırsınız. Eğer şık bir abiye tulum modeli seçtiyseniz Aksesuarlarınızı inci ve pırlanta detaylı takılardan kullanmanız elegant bir etki bırakmanızı sağlayacaktır. Eğer abiye tulumunuz sade ise aksesuar seçiminiz biraz daha gösterişli olmalı ki ışıltınız ön planda olsun. Tabii eğer abiye tulumunuz şık ve gösterişli ise asksesuar seçiminiz her zaman için biraz daha sade olmasını öneririz. Özellikle çanta seçiminizin buna uygun olması çok önemli.

Bu Sezonun Gözdesi Abiye Tulum

Sizde şıklığa ve rahatlığa önem verenlerdenseniz Abiye Tulum sizin için çok doğru bir seçim olacaktır…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.