Abiye Tulumlar Nasıl Kombinlenir? Son yıllarda, tek parça kıyafetler, şıklığı ve kullanım kolaylığı sayesinde birçok kadının vazgeçilmezi oldu. Son birkaç sezonun trendi olan tulum modelleri, çoğu davetlerin kurtarıcısı olan tulumları gündüzden geceye birkaç dokunuş ile hazırlayabilirsiniz. Elbisenin zarafetinden pantolonun rahatlığına kadar birçok özelliği içinde barındıran tulum modelleri, şık bir topuklu ayakkabıyla farklılaşıp her yere uyum sağlayabiliyor.

Uzun boylu kadınlar, tulum modelleri seçimi yaparken mutlaka bol paça ya da ispanyol paça modelleri ilk sıraya koymalıdır. Atletik vücutlu kadınlar ise ince askılı ve düşük bel tulum modellerini seçebilirler. Bu tür modeller sizi daha kıvrımlı ve seksi gösterecektir. Kum saati vücut tipine sahip kadınlar ise koyu renk uzun tulum modellerine yönelmelidir. Flare tulum modelleri sizin için idealdir. Çok ince ve minyon bayanlar, piliseli ya da fırfırlı tulumlar ile daha gösterişli görünebilirler. Kısa boylu kadınlar ise dar kesim ve kısa tulum modellerini seçmelidir. Bol paçalı ve uzun tulum modelleri sizi çok daha kısa gösterir.

Tulum kombinleri yaparken ayakkabı seçimi çok büyük bir öneme sahiptir. Uzun tulum modelleri ile hem düztaban ayakkabılar, hem topuklu ayakkabılar giyilebilir. Bol paça tulumlar ile topuklu ayakkabıları, dar paça tulumlar ile de düztaban ayakkabıları kombinlemek altın kuralınız olmalıdır.

Tulum kombinleri yaparken bol kesimler ile ince bantlı topuklu ayakkabılar çok yakışıyor.

Gold tonlarında ya da silver tonlarında ince bantlı topuklu ayakkabılar, tulumlar ile oldukça tarz duruyor.  Siyah bir tulum her zaman joker bir parçadır. Gündüz spor bir tarz için spor ayakkabılar ile kombinlenen tulumlar,  gece topuklu ayakkabılar ile şık görünmenizi sağlar. Ayrıca tulumlar zarif kabanlar, deri ceketler, blazer ceketler ve uzun hırkalar ile kullanılabilir.

Gündüzden geceye ulaşan şıklık için uzun tulum modellerini, altın görünümlü kolye ve bilekliklerle ya da metal ve volümlü kelepçe formlu bilekliklerle tamamlayabilirsiniz.

Abiye tulumlar da ise, inci ya da pırlanta takılar kullanarak zarif ve asil bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.