Özellikle özel günlerde, tesettürlü bayanlar için makyaj genellikle tercih meselesidir. Ama abartılı ve dikkat çekici şekilde yapılan makyajlar açık bayanlara göre türbanlı bayanlarda daha fazla dikkat çekmekte ve göze batmaktadır. Türbanlıyım ama yine de makyajdan vazgeçemiyorum diyorsanız bunu hafif tutmak daha hoş olacaktır. Ya da özel günler için yapılan makyajlar çok renkli makyaj malzemeleri kullanılmadan, doğal görünümlü makyaj yapılırsa bence güzelliğiniz makyajınızdan daha fazla ön planda olacaktır.

wedwdw1-620x300
Makyajdan vazgeçemeyen tesettürlü bayanlar için bazı makyaj önerileri verebilirim. Yapılan makyajın kıyafetinizin yanında seçeceğiniz başörtüsüne de uyumlu olmasına dikkat edin. Renkli başörtüsüne aynı tonlarda uygulanan makyaj boğuk ve basit bir görünüm oluşmasına neden olacaktır. Belki aynı rengin açık tonlarında hafif bir far gözlerinize uygulayabilirsiniz.
Renkli farlar ya da yoğun uygulanan allık ve koyu tonlardaki rujlar türbanlı bayanlarda oldukça dikkat çekecektir. Bu da güzelliğinizden çok makyajınızın dikkat çekmesini sağlayacaktır.
Güzelliğinizi makyajın gölgelemesine izin vermeyin.Tesettür abiyenizi zarif bir makyaj ile tamamlayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.