Tesettürde Şıklık

Tesettür giyimde abiye elbise bulmak oldukça zor. Tesettür abiye modelleri arasında şık ve trendlere uygun modeller oldukça zor bulunuyor. Abiyefon bu sezon tessettür giyimde şıklığı sizler ile buluşturuyor. Büyük beden abiye, tesettür abiye gibi zor bulunan abiye modelleri için birbirinden güzel tasarımları bulunan Abiyefon’a mutlaka bir göz atmalısınız. Bu güzel modeller arasında mutlaka kendinize uygun bir seçenek bulacaksınız.

FB,1832,41,somon-gupurlu-tesettur-uzun-abiye-elbise-s3472-tesettur-abiye

 

Tesettür modelleri arasında farklı tasarımı ile Somon Güpürlü Tesettür Uzun Abiye Elbise modeli, tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Hem tesettürlü kadınlara hem de tesettürsüz kadınlara hitap eden bu şık model, uygun fiyatı ile Abiyefon’da sizleri bekliyor. Kolunda bulunan pullu desen detayları elbise modeline ayrı bir hava katmış. Somon rengi üzerine siyah tüllü bu elbise, oldukça zarif görünmenizi sağlayacaktır. Tesettür abiye modelleri arasında en beğenilen seçeneklerden bir tanesi olan Somon Güpürlü Tesettür Uzun Abiye Elbise modeline mutlaka bir göz atın. Büyük beden abiye elbise modelleri arasında Leopar Desenli Yakası Taşlı Uzun Abiye Elbise modeli, şık görüntüsü ve fazla kiloları gizleyen tasarımı ile en çok tercih edilen modellerden bir tanesi.

FB,4265,41,leopar-desenli-yakasi-tasli-uzun-abiye-elbise-o6736-hanim-hanimcik

 

Modelin geniş kesimi sayesinde tüm vücudunuzda bulunan fazla kiloları gizleyebiliyorsunuz. Leopar deseni ile hem şık hem de trend görünen bul elbise modeli Abiyefon’da bulunan iddialı seçenekler arasında yer alıyor. Her zevke ve bütçeye hitap eden modelleri Abiyefon’da bulmak mümkün. Mutlaka gece kıyafetleri için Abiyefon’a bakın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.