Tesettür ve Payet

Tesettür abiye elbisede payetler ile göz kamaştırın. Bu sezon tesettür abiyelerde sıklıkla parıldayan kumaşlara yer verilmiş. Sezona damgasını vuracak tesettür abiyelerde en çok dikkati ışıldayan detaylar çekmekte…

Zerafetinizden ödün vermeden şık ve modern bir tercih yapmak isteyen tesettürlü bayanlar; somon rengi, oldukça sade ancak bir o kadar gösterişli bu payet kumaşlı abiye elbiseyi tamamen sade aksesuarlar ile tamamlayarak kombinleyebilirsiniz.

FB,6936,56,payet-tesettur-abiye-s3715-tesettur-abiye

Siyah bir ayakkabı, siyah bir portföy çanta ile şıklığınıza şıklık katın. Sadece kumaşı ile ben burdayım diyen bir elbise de abartılı detay ve aksesuarlardan kaçınmanızı tavsiye ediyor Abiyefon.

Ayrıca Abiyefon bu yıl tesettür abiye elbise kolleksiyonunda ürün yelpazesini fazlasıyla genişletti. Hiç bir yerde görmeyeceğiniz özel tasarım elbiselerle sezonz damgasını vuracak gibi duruyor. Ürünlere mutlaka bir göz gezdirin.

FB,6984,56,siya-bordo-tesettur-abiye-elbise-m1391-tesettur-abiye-2Komple payet tercih etmeyen tesettürlü bayanlar ise sadece üst kısmında kullanılan payet kumaş ile sezonun modasını yansıtabilirler. Şarap rengi ve tonları bu sezon tüm abiye modellerine değmiş ve çok da yakışmış doğrusu, siyah ile uymu mükemmel….

Payet kumaşlar ile renklendirilmiş elbiseleri, uygun aksesurlar ile tamamlayarak tarzınızı yansıtın…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.