Tesettür Şıklığa Engel Değil

Abiye, kadın hayatın fazlaca yer tutan bir kıyafet. Özel gecelerde, davetlerde, organizasyonlarda, mezuniyetlerde, ve evlilik törenlerinde şık olmak istendiğinde her kadının başvurduğu kıyafettir abiyeler.

Birçok farklı tarzda ve farklı temada abiye, kadınların şık olmak istedikleri geceler için seçilir. Kendi tarzını yaratmak isteyen kadınlar bunun için farklı kombinler ve seçimler yaparlar. Böylelikle hem kendilerine özgü bir tarz yaratmış, hem de şık bir görüntü sağlamış olurlar. Uzun, kısa, dantelli, transparan, yırtmaçlı, işlemeli, dekolte ağırlıklı, bele oturan, geniş, taşlı… Onlarca seçenek mevcut abiyeler için.

Abiye giyim konusunda böylesine fazla seenek mevcutken, tesettür abiye seçenekleri bir hayli az. Piyasadaki bu boşluk, tesettürlü kadınları ya kısıtlı seçenekler arasından seçim yapmaya ya da özel dikim evlerinde sorun çözmeye yöneltiyor. Bu da, özel bir davete, organizasyona ya da önemli bir güne hazırlanan tesettürlü kadınlar için sıkıntı yaratıyor. Çünkü özel dikim abiyelerin maliyeti bazı bütçeleri zorlayabiliyor.

Abiyefon, geniş tesettür abiye modelleri ile tesettürlü kadınların abiye arama sıkıntısını noktalıyor. Birçok tarza uygun ve geniş renk, tasarım ve işleme skalası ile gideceği davette, organizasyonda ya da gecede şık olmak isteyen tesettürlü kadınların en büyük kozu oluyor.

Abiyefon.com’un kullanışlı arayüzü ve kolay anlaşılır kategorilendirmesi ile istediğiniz ürünleri kolayca seçip tek tıkla kapınıza kadar getirebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.