2016 yılı da en az geçtiğimiz yıl kadar renkli geçecek gibi görünüyor. Soğuk kış günlerinin sonlarına doğru ilerlemiş bulunmaktayız, yazın o canlı renkleri kış günlerinde de peşimizi bırakmıyor. Tesettür Modasının merakla beklediği tesettür abiyeler, abiyefon tarafından çoktan belirlendi. 2016 koleksiyonlarını sitesinde görücüye çıkaran abiyefon, bu kış bordo, yeşil ve narçiçeği renklerine ağırlık verirken, sade parçalar yerine desenli kıyafetleri tercih ediyor. Bu sezon leopar desenli, puantiyeli ve çiçek desenli tesettür abiyeler bizimle olacak. Özel günlerde tercih edeceğiniz leopar desenli tesettür abiyeler, tarzınızı ortaya koyacak.

Tesettür Modası
Tesettür Modası, yeni sezonda oldukça modern görünüyor. Birbirinden gösterişli Aksesuar modelleri ile kombinleyebileceğiniz tesettür abiyeleriniz, şıklığınıza şıklık katacak. Bu yılda her yıl olduğu gibi tesettür modasında beyaz ve siyah renk abiyelerin yanında, renkli ve canlı abiyelerde tercih konusu olacak. 2016 Tesettür Modası oldukça sade, zarif ve şık modelleriyle göz kamaştırıyor olacak.

Tesettür Modası

 

Tesettür Giyim Önerileri: Yeni yılın ilk aylarına girerken yeni sezona da merhaba demeye hazırlanıyoruz. Tabi hazırlanan sadece biz değil, aynı zamanda Tesettür Modası da oluyor. Bir kadının en büyük tutkusu olan alışveriş, tesettürlü hanımlar için de bir tutku halini alıyor. Abiyefon markasının yeni sezon koleksiyonuna baktığımızda, birbirinden güzel renklerin kombinlendiğini görmek mümkün. Yeşilin her tonu 2016 yılında da çok moda olacak. Su yeşilinden zümrüt yeşiline kadar bu sene sıkça tercih edeceğimiz yeşil rengi, 2016 tesettür modasında da boy gösteriyor olacak. Siyah, beyaz, yeşil ve daha birçok rengin uyumlu birlikteliğini yansıtan tesettür abiyeler her daim göz bebeğiniz olacak gibi duruyor.

Tesettür Modası

 

Geçtiğimiz yıl boyunca sıkça karşımıza çıkan dantel işlemeler, yeni sezonda da bizimle olacak. Tesettür abiyeler de kullanılan dantel işlemeler, tesettür kombinlerinize hoş ve sade bir tarz kazandırıyor.2016 kış ve ilkbahar renkleri arasında ön sıralarda yer alan kemik rengi abiyeler, yeni sezonun tesettür modasına da yansıyor. Bu sezonda sıkça tercih edeceğiniz kemik rengi ve tüm canlı renklerle kombinlediğiniz abiyefon abiyeleriniz sizi eşsiz bir güzelliğe taşıyacak gibi görünüyor.

Tesettür Modası

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.