Feminen stil ile yaz aylarının dinamik renklerini bir arada sunan Abiyefon 2015 Yaz Koleksiyonunda net ve belirgin tasarımlar, lüks kumaşlarla farklılaşıyor. Tesettür abiye koleksiyondaki canlı renklerin hakimiyeti klasik feminen ve şehirli kadın stiline enerji dolu bir tavır katıyor.

Untitled-3

Sade tasarımlara, yazın enerji dolu yönünü yansıtan kırmızı, mavi ve turkuaz renkleri eşlik ediyor. Şarap rengi, karanfil pembesi, galibarda, açık yeşil likör, cam göbeği ve akua renk dalgaları ile 2015 yaz sezonunun naif ve romantik tarafına gönderme yapıyor. Tesettür abiye modelleri aksesuar çizgisi, ipek eşarplar ve çantalarla hareketlenerek şehirli ve modern tarzı benimseyen kadınların listesinde ilk sırada yer alıyor.
Tesettürlü abiye elbiselerin ihtişamlı renkleri ve otantik işlemeleri göz alıcı bir şıklık vaad ederken, seçimini sadelikten yana yapanlara özel sofistike formlarda tasarlanan abiyeler de tesettürlü hanımların stiline elegant bir dokunuş yapıyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.