Abiyefon tesettür abiye modelleri koleksiyonu alışılmışın dışına çıkarak farklı tasarımlar ile göz kamaştırmaya devam ediyor.
Tesettür abiye modelleri arasında en çok dikkat çeken detaylar; kullanılan aksesuarlar özellikle gold ve lame simli ayrıntılar…

teseturluabiye
Özel tasarım abiye modelleri ile farklılık esas alınarak hazırlanan kolesiyonumuz ihtişamlı osmanlı motifleri ile kınalık, bindallı gibi bekarlığa veda gecelerinin gözdesi olacak türden.

tesettürlü abiye
En güzel gecenizin en şık bayanı olmak sizin hakkınız, tesettürlü abiye modellerinin olmazsa olmazı kullanılan kumaşıdır. Kumaş pamuk saten, krep ya da tafta gibi kaliteli ve sezonda geçerliliği olan şık bir kumaş türünden olmalı. Kumaş, tesettürlü abiye için çok çok önemlidir. Bildiğiniz gibi bazı abiye modelleri, firmalar tarafından hemen taklit edilerek daha ucuza mal etme, kalitesiz kumaşlar kullanılarak benzer ürünler üretme çabası yüzünden çok kötü bir hale getirilebiliyor. Tabiki biz bayanlar için ürüne ne kadar ucuza sahip olduğumuz değerli ama şıklığımız ve ürünün kalitesi, kalıbı, duruşu daha değerli öyle değil mi? Bu durum özellikle tesettürlü abiye modelleri için kesinlikle hüsran dolu sonuçlar doğurmakta.
Tercih edilen pul, payet ve işleme detayları çok önemli, el işçiliği ve özel tasarım swarovski taşlara bezenmiş harika tasarımları ile Abiyefon koleksiyonunu incelemeye başlayın.

 

tesettürlüabiye

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.