Olumlu Özellikleri: İdealist, Akıllı, Güzel Sanatlara Yetenekli, Sevimli, Uyumlu, Zarif, Romantik, Adaletli, Çekici, Tarafsız, İyi Niyetli ve Alımlı.
Rengi: Açık Pembe, Açık Mavi, Turkuaz ve Donuk Renkler
Temel Taşları: Akik, Ay Taşı, Kuvars Kristali, Lapis, Lazuli, Turmalin, Yeşim Taşı

Terazi Kadını Abiye Seçimi

 

Astrolojinin en sosyal burcu olan Terazi Kadınları zarif duruşlarından ödün vermeden tatlı hallerine feminenliği de ekleyerek stillerini dengede tutmaktan keyif alırlar. Aşka duydukları bitmek bilmeyen ilgileri ile şekillenen yaklaşımları kıyafet seçimlerinde de fark edilir. İçlerine işleyen tutkularını stillerine ustalıkla özgün bir şekilde yansıtırlar çünkü onların ruhu doğuştan sanata düşkündür…

Terazi Kadını Abiye Seçimi

Moda Önerileri: Moda ve Terazi Kadını Abiye Seçimi denildiğinde herhangi bir stilin körü körüne bağlı kalarak hareket etmeyecek bir profil çizmek lazım. Güzel görünmeyi çok sevseler de rahat etmeyi ikinci plana atamazlar. Çünkü Onlar herhangi bir moda akımının kurbanı olmayacak kadar vücudunu tanır ve belli bir rengin kölesi zihniyetine kapılmadan hem kıyafetlerini hem de hayatlarını renkli kılmaya özen gösterirler. Tükenmez kalem edasıyla işleyen neşeli halleri yaşam enerjisiyle dolu moda stilleri onları her daim şık görünüme kavuşturacaktır. Aynı zamanda uyumlu, şık ve çekici olmayı çok iyi bilir.

Terazi Kadını Abiye Seçimi

 

Terazi Kadını tam bir abiye tutkunudur. Abiye giymeyi çok sever ve gündüzleri rahat bir elbise akşamları ise şık bir Abiye Elbise her zaman tercihleridir. Dünyadaki tüm elbiselere de sahip olsalar yeni bir elbise gördüklerinde aynı heyecanı yaşarlar. Renk konusunda onlar sınırsız bakış açısına sahiptir. Burçlar aleminin en kararsız hatunları gibi lanse edilse de bir Terazi aslında ne istediğini en iyi bilendir. Ayakkabı seçimlerinde ise yüksek topuklara çok düşkündür düz ayakkabı giymeyi çok sevmez.Işıltılı ve çekici olmayı sever. Bu nedenle aksesuarlar onun için vazgeçilmez parçalardır. Hem günlük hayatta hem de özel gecede kıyafetine uygun bileklik, küpe ve kolye gibi başarılı parçalar seçmeyi çok iyi bilir.

Terazi Kadını Abiye Seçimi

Terazi Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Terazi Kadınına hediye almak istiyorsanız takı, mücevher veya Abiye Elbise alabilirsiniz. Sosyal hayatında aktif olan Terazi Kadınına gece çantası veya güzel Abiye Ayakkabı alabilirsiniz. Parfüm alarak da cazibesine katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca evli olanlar için hoş aksesuarlar hediye edebilirsiniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.