Olumlu Özellikleri: Dostluk, Dikkat, Ustalık, Güvenilirlik, Mükemmeliyetçilik, Cana yakınlık, Temizlik, Titizlik, Düzen, Alçak gönüllülük, Giyim merakı, Hesap kafası, Esprili konuşma, Yardım severlik.
 Rengi: Açık sarı, açık mavi ve kobalt mavisi.
Temel Taşları: Yeşim, Mavi safir, Zebercet.

 

Başak Kadını öncelikle tüm sorumluluğunun farkında olan bir kadındır. Oldukça hırslı ve çalışkan bir yapıya sahiptir ve bu nedenle pes etmek nedir bilmez. Detaylar ile fazla ilgilidir, her şeyi en küçük ayrıntısına kadar araştırmak ister. İdealist bir kadın olan Başak Kadını Kişilik olarak nazik ve son derece hassas yapıya sahiptir.

Başak Kadını Abiye Seçimi

 

 

Başak Kadını aşırı derece titizdir ve bu titizlikleri neredeyse hastalık düzeyindedir. En küçük detay bile onlar için çok önemlidir. Ev hayatına düşkündürler ve bu nedenle fazla dışarıda zaman geçirmeyi istemezler. Evde olup, ailesi ile vakit geçirmek onlar için çok değerlidir. Evli ve çocuk sahibi olan başak kadınları, çocuklarıyla vakit geçirmekten büyük zevk alırlar. Başak kadını hoş bir mizaca sahiptir bu nedenle arkadaşları tarafından en çok ilgi gören kişidir. Arkadaş yelpazesi oldukça geniştir. Sevilen ve aranılan bir kadın olsalar da arkadaşlarını titizlikle seçerler. Mizah anlayışının da gerçekten üst düzeyde olduğunu söylemek gerekir. Başak Kadını çalışmayı sever ve bu konuda asla şikâyet etmez. Takdir edilecek bir azime sahiptirler. İstedikleri, başarıya ulaşmak için durmadan çalışırlar. Pratik zekâya sahiptirler ve önlerine çıkan sorunlara kısa süre içerisinde çözüm üretebilirler.

Başak Kadını Abiye Seçimi

 

Moda önerileri: Aslında “düzen” başakları tarif eden tek sözcüktür. Başak kadını öylesine düzenlidir ki tüm giysilerinin dolaplarında ayrı ayrı bölmesi vardır. Modellerine göre grupladığı giysilerini abartıp renklerine göre bile ayırabilir. Genellikle renk tercihini pastel tonlardan yana yapan başaklar kadınları, kahverengi, turuncu, mavi ve turkuaz gibi renkleri de severek kullanır. Başak Kadını Abiye Seçimi dendiğinde pek de kafa kurcalamayan bir tarz geliyor aklımıza. Yumuşak tonlarda kıyafetleri seven başak kadınlarının, Abiye konusunda her zaman pratik tercihleri vardır. Genellikle mini abiyeleri tercih eden başak kadınları su yeşili yırtmaçlı ve vazgeçemedikleri mavinin bütün tonlarını taşıyan abiyeleriyle salına salına dolaşmaktan hiç mi hiç çekinmezler.
Makyaj Önerileri: Makyaja zaman ayırmaktan çekinmeyen başak kadını doğanın ona verdiği sadeliğe sadık kalmak ister, bunun için de makyaj tonlarını her zaman onu sade gösterecek renklerde seçer.

Başak Kadını Abiye Seçimi

Başak Burcu Kadınına Alınacak Armağanlar: Başak kadınının en sevdiği hediyeler arasında parfümler ön plana çıkar. Ona hafif kokulu, şekerli, limon ve portakallı parfümler alabilirsiniz. Titiz, şekilci ve düzenli olan başak burcu kadını için antika eşyalar, parfüm, heykel ya da tablo gibi hediye seçenekleri de sunulabilir.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.