Tensel Renkler

Sezonun en dikkat çeken rengi; tensel tonlar açık vizondan bronz tonlarına kadar…

Zaten soft renkler uzun süredir gündemde ve popüleritesini yitirmiş değil… Sadece yeni renkler eklendi soft renkleri tercih edenlere! Doğru kullanıldığında şıklığınıza şıklık katacak çok modern bir renk değerlendirilmeli tensel tonlar.

Tesetür abiyelerde farklı renkler ile kombinelenerek sunulmuş bu sezon ve apayrı bir hava katmış klasiklerden sıkılan bayanlara.

FB,6370,55,tesettur-abiye-elbise-s9003-tesettur-abiyeKol manşetlerindeki ufak bir detay, ön kısmındaki fransız güpürünün altındaki pudraya kayan soğan kabuğu rengi modelin tenine de çok yakışmış…. Tesettür abiye için modern bir kesim ve kalıp ile sunulmuş bu abiye elbiseyi biz çok beğendik…

FB,6487,55,straplez-uzun-abiye-elbise-o1012-nisanlikSoft renklerden yavruağzı;tukunu çoktur, vizon;son zamanların trendi, gül kurusu;yılların eskitemediği, somon;bazılarının nefret ettiği, mint;açık tenlerin vazgeçilmezi, karides; soft renklerin en yenisi….

Yılların eskitemediği renkler en modern halleri ile sezona damgasını vuracak!!!

Karides ağır abiye elbiselere çok yakışıyor ve nişanlık bir elbise için çok doğru bir seçim olacaktır. Bilirsininiz geleneksel inanışlarımıza göre koyu renk tercih ettirmez yeni gelinlere büyükler….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.