Bir açıp bir kapayan havalardan dolayı pek anlayamasak da düğün mevsimi geldi çattı. Sadece düğün değil, söz ve nişan törenleri de kapıda. Bugünlerde kime rastlasak evlilik hazırlığında. Hal böyle olunca abiye elbise arayışı tavan yaptı. İstediniz model abiyeyi buluyorsunuz. Bu seferde sizlerin canını sıkan abiye elbisenizin açık olması oluyor. Bizler abiyefon ailesi olarak sizleri aydınlatıyoruz. Sizler için fikirlerimiz var. Evet tarzını sen seç…

Askılı, tek omzu ya da sırtı açık, hatta arkası kuyruklu önü mini modeller… Dilediğiniz ve istediğiniz gibi abiye elbisenin tarzını değiştirmek  mümkün. Kapalı bayanlar için bolero denilen kısa ceketlerle kıyafetin açık kısmı kapatılmaya çalışılıyor. Ancak bu da hem kıyafetin modelini öldürüyor hem de rüküş olmamıza sebep oluyor. Çirkin bir görüntü sağlamış oluyoruz. Elbisenin hem tonuna hem de model ve kumaşına uygun bolero bulmaksa neredeyse imkansız. Uygun bolero bulsanız bile hareket ettikçe açılma riski sizi sürekli tedirgin edecektir. Bolero devri çoktan kapandı. Tarzınızı seçerek İşin uzmanı abiye terzilerine gönül rahatlığıyla güvene bilirsiniz. Bu sebeple çoğu bayanlar kol yapımı, şifon kuyruk yapımı, tül kol, sırt kapatma, dekolte kapatma, vb. gibi açık olan ve hoş görünmeyen yerleri kapattırma işlemlerini gönül rahatlığıyla abiye terzisine güvenerek terziliklerini tarzlarını seçerek yaptırmış oluyorlar.

 

Abiye elbiseni sen seç!

İstediğiniz gibi kapalı güzel elbiseleri bulmak bir hayli zor.. Evin ebebeyini abiye elbisenizin  açık ve kısa olmasından dolayı şikayetci yada sizler kollarınızın kalın olmasından dolayı rahatsızlık duyuyorsunuz. Kalçanız çok çıktı diye dert ediyorsunuz. Bu durumda ne yapa bilirsiniz. İşte sizlere ip ucu! Abiye elbisenize karar verdiniz. Abiye elbiseyi giydiğinizde kollarınızın kalınlığından artık şikayetci olmayacaksınız. Şifon bir parça kollardan salaş şeklinde inen ve kollarınızın kalınlığını sihirli değnek değmiş gibi bir anda yok eden ayrıca abiye elbisenize doğal kol görünümü veren şifon kollar ile kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Balık modeli abiye elbise giydiniz ve üzerinize mükemmel oturdu. Peki arkanızı gördüğünüzde kalçanızın geniş olmasından çok rahatsız olduysanız. Öncelikle balık abiye elbise modelleri denildiğinde vücuda  tam oturan ve aynı zamanda asil görünüm sağlayan modeller arasındandır. Bu durumda kalçanızı dert etmeyiniz. Çok kolay çözümü var. Abiye elbisenizin kumaşında tül yada şifon parça ile Kalçanızın her iki yanlarında’da dikilerek yada büzgü yapılarak uzun kuyruk yardımıyla  kalçanızın görünümünü bu durumda kapanmış olacaktır. Güzel saç modeliniz ve makyajınızla’da tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tarzını seçerek ve muhteşem geceye hazır olunuz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.