Davet Hazırlığı: Abiye Elbise Seçimi

Davet dendiğinde ilk aklımıza gelen abiye elbiselerdir. Abiye elbise modellerinin çoğunluğu taş ve işlemelerle bezelidir. Bunun yanında transparan ve dantel detaylar da ön plandadır. Davetler için en uygun kıyafeti seçmek şart. Bunun için öncelikle gideceğiniz davetin konseptini incelemelisiniz. Davet konseptine uygun olmayan bir kıyafet seçerseniz, kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz.

Abiye Elbise

Bir maskeli baloya maskesiz gittiğinizi düşünün. Konseptin belirlenmesi bu bakımdan çok önemlidir. Eğer bir film galasına davetliyseniz, o zaman kırmızı halıya uygun giyinmeli, cadılar bayramı kutlamasına davetliyseniz de özel kostüm tercih ederek konsepte uygun giyinmelisiniz.

Abiye elbise seçimi yaparken abartıdan kaçınmanızı öneririz. Eğer elbiseniz taş detaylıysa, çantanız ve ayakkabınız sade olmalı. Göz yoran bir kombin yerine şık ve zarif bir kombini tercih etmelisiniz. Abiye elbise modelleri tek tek denendikten sonra size en yakışanı seçebilirsiniz. Günün modasını ve dünyadaki trendleri de takip ederek seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Abiye Elbise Modelleri

Kıyafet seçimi kadar kıyafete uygun saç ve makyaj da önemlidir. Kıyafetiniz siyahsa kırmızı bir ruj ve buğulu göz makyajıyla geceye hazır olabilirsiniz. Saçlarınızı da doğal görünümünü koruyarak şekillendirmenizde fayda var. Kuaförden çıkmış gibi görünmek alay konusu olmanıza neden olabilir. Bu sebeple saçlarınıza kalıp saç modellerini uygulamaktan vazgeçin. Çanta ve ayakkabı seçiminizi de yaptıktan sonra, artık şıklığınızla göz doldurabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.