Takın Takıştırın

Küpeler ve kolyeler kıyafetlerinizi hareketlendirmekle kalmaz aynı zamanda elbisenizi de ön plana çıkarır. Eğer hem şık hem de tarz sahibi olmak istiyorsanız, kıyafetlerinizi seçerken onlara uygun takı seçiminde de bulunmalısınız. Küpe ve kolye seçerken kıyafetinizi göz önünde bulundurmalısınız.

 

Eğer straplez bir elbise giydiyseniz güzel bir kolye seçmeniz gerekir. Kolyeniz öylesine güzel olmalıdır ki elbiseniz ile uyumlu bir bütün yakalayarak şıklığınızla sizi bir adım öteye taşıyabilmeli.

 

Küpe tercih ederken ise inci küpelerin zarif duruşundan faydalanabilirsiniz. Küpeler arasından en beğendiğinizi seçerek kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Sallantılı küpeler kimilerince abartılı bulunabilir. Bu yüzden sallantılı küpelerden uzak durabilirsiniz. Gümüş küpeler de pek çok kadının vazgeçemediği aksesuarlar arasında yerini alıyor.

Gümüş küpe ve gümüş yüzük kombinasyonu pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Bu sezon yine gümüş çok moda. Özellikle çok sayıda yüzük takmak size ayrı bir hava katacaktır.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.