Takı ve Ayakkabı Seçimi

Kıyafet seçiminiz kadar aksesuar seçiminiz de sizi şık yapan detaylardandır. Eğer her zaman şık görünmek istiyorsanız kendinize zaman ayırmalı ve alışveriş yapmalısınız. Alışveriş yaparken takı ve ayakkabıyı da es geçmeyin. Takılar, kıyafeti tamamlayan önemli detaylardandır. Eğer straplez bir elbise giydiyseniz boynuz asla boş kalmamalı. Kıyafetinize uygun son derece şık bir kolye ile giyim tarzınızı güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz.

Eğer boyun kısmı kapalı bir elbise seçtiyseniz o zaman küpeler imdadınıza koşuyor. Size ışıltı vermesi için aksesuar seçiminizi pırıltılı küpelerden yana kullanabilirsiniz. Kıyafetinizi de daha belirgin bir hale getirecek pırıltılı küpeler gece gezmeleri için son derece ideal.

Eğer büyük küpelerden hoşlanmıyorsanız ve kendinizi daha sade düşlüyorsanız inci küpeler sizi yansıtabilir. İnci, kadınların vazgeçemediği küpelerdendir. İnci kolye ve küpeler zarafeti simgeler.

Ayakkabı seçiminizle de şık ve zarif olabilirsiniz. Kadınlar için ayakkabı bir tutkudur. Güzel bir ayakkabı gördüklerinde o ayakkabıyı almak için yarışan kadınlar gardroplarındaki kıyafetlerini pek hesaba katmadan alışverişe girişirler. Bu pek doğru sayılmaz. Çünkü ayakkabı ve kıyafet bir bütündür. Nasıl ki abiye bir kıyafetin altına spor ayakkabı giyilmezse, ayakkabıyı seçerken de kıyafet göz ardı edilemez. Bu yüzden ayakkabınızı seçerken dolabınızdaki kıyafetlerle uyumlu bir bütün oluşturabilecek ayakkabılar seçmelisiniz. Eğer abiye ve gece kıyafetleri tercih ediyorsanız topuklu ayakkabılar, salaş ve rahat kıyafetler tercih ediyorsanız sandalet, babet ve spor ayakkabılar sizin için uygundur.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.