Stilletto Zamanı

Birkaç sezondur moda dünyasının vazgeçilmezleri arasına giren stilettolar, çekici görünümü destekleyen en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor. İlk bakıldığında sıradan bir topuklu ayakkabı gibi görünen stilettolar, kadın ayağında adeta yeni bir görünüme bürünüyor. Sivri burun ve zarif topuk tasarımlı modeller, yaz aylarına özel renkli görünümleriyle ise yazın tüm ihtişamını yansıtıyor.

tergan2

 

Stilettoları klasik çizgisinden bir adım öteye götüren canlı renklere sahip sivri burun ayakkabılar kadınlar için birer arzu nesnesi haline geliyor. Yaz boyunca kendinden emin ve güçlü bir duruş sergilemek isteyen kadınlar, stilettolarını çan kesim etekler, skinny jeanler veya salaş bir pantolon ile kombinleyebiliyor. Ten renkli stilettolar bacak boyunu uzun gösterdiği gibi aynı zamanda kadınların feminen bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

jsgvbhjcn

Hem kısa hem uzun abiye elbiseler ile kombinleyebileceğiniz stilettolar ile o gecede iz bırakacaksınız. Modern renkleri ile Abiyefon ayakkabı bölümünde sizleri bekliyor…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.