Ayakkabı ve Çanta Uyumu

Çanta ve ayakkabı uyumu kadınlar için son derece önemlidir. Tarzı olan kadınlar uyuma mutlaka dikkat ederler. Çantanızın rengi ile ayakkabınızın rengi tezatsa orada bir sorun var demektir. Çantanızı seçerken ayakkabınızın modelini ve rengini göz önünde bulundurmalısınız. Ayakkabınızın topuklu ise çantanız da buna uyum sağlamalıdır.

Üniversite gençleri genellikle yandan takılan salaş çantaları tercih ediyorlar. Bir kısım gençler ise sırt çantası tercih ediyor. Eğer üniversiteyi geride bırakıp iş hayatına adım attıysanız o zaman gardrobunuzu tamamen değiştirme vakti geldi.

Eskiden giydiğiniz o salaş tişörtlerle vedalaşın ve gömleklere, kumaş pantolonlara merhaba deyin. İş hayatında giyim kuşam ilk izlenim açısından son derece önemlidir. Eğer iş hayatına adapte olmak istiyorsanız kıyafet tercihlerinizi değiştirmelisiniz. Kıyafet seçiminizle iş hayatına hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Örneğin iş hayatında en sık tercih edilen renk laciverttir. Lacivert bir elbise alarak işe başlayabilirsiniz. Ceketler, pantolonlar ve gömlekler de artık görüş alanınızda olmalı.

İş kadınlarının olmazsa olmazlarından biri de topuklu ayakkabılardır. Topuklu ayakkabılar iş ciddiyetine ciddiyet kattıkları için kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayakkabılarınızı seçerken yine gardrobunuzu gözünüzün önüne getirmelisiniz. Gardrobunuzdaki kıyafetlerin rengine uygun ayakkabılar seçerseniz ‘bugün ne giysem’ derdine düşmezsiniz. Hızlı hazırlanmanın en önemli püf noktası çabuk kombin yapabilmektir. Ayna karşısında saatlerce ne giyeceğinize karar vermeye çalışmak zamanı alır götürür.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.