Sonbahar Şıklığı Ve Kadife Abiyeler; Sonbahar şıklığınızı kadife renkleri ile yaşayın. Yaprakların solarken oluşturduğu muhteşem görüntüsü size yansısın.

Sonbahar-kış sezonunun gelmesiyle birlikte abiye elbise seçimlerinde kadife abiye elbiseler ilk sırada yer alıyor. Kadife abiye elbiseler içimizi ısıttığı gibi şıklığı, zarafeti ve çarpıcı renkleri ile göz kamaştırıyor. Davetlerde ve özel günlerinizde kadifenin büyüleyici etkisi; lacivert, mor, siyah, zümrüt yeşili ve kızıl bordo tonları ile şıklığınıza şıklık katacak türden. Kadife abiye elbise tutkunları bilirler ki hiçbir zaman modasının geçmediğini ve kolay kombin yapılabilmesiyle her modaya ayak uydurup şaşırtıcı tarzlar yaratabilmektedirler. Koyu tonlu kadifeler genelde altın veya gümüş tonlarda aksesuarlarla çok şık duruyor. Sonbahar-kış aylarında daha çok koyu renkler ön planda olsa da bu sezon kadife abiye ve süet elbiseler canlı ve açık renkleri ile bizi şaşırtıyor.

Süet ve kadife abiye elbiseleri sporlaştırabilirsiniz. Örneğin; spor deri ceket bunun için biçilmiş kaftan… Eğer daha fazla sporlaştırmak istiyorsanız hardal sarı aksesuarları değerlendirebilirsiniz. Takı, ayakkabı, fular ve şallar doğru seçimler olacaktır. Sırt çantaları da alternatif olarak düşünebilirsiniz. İllaki Portföy çantalar kullanmak zorunda değilsiniz.

Zıt renkler de kombin yaparak sizde kendi stilinizi yaratabilirsiniz.

Özel bir davette gitmeye hazırlanıyorsunuz ve kruvaze tarzı zümrüt yeşili kadife abiye elbise ile altın Clutch çantayla kombinlediğinizde çevrenizdeki insanlar gözlerini sizden almayacaklar.

Kadife abiye elbisenizin renk seçimini yaparken ten renginizi göz ardı etmeyin! Vücut proporsiyonunuza uygun giyinmek sizi her zaman olduğunuzdan daha zarif ve daha şık görünmenizi sağlayacaktır. Renk dışında bir konuya daha değinmek gerekirse bu doğru aksesuar seçimi olacaktır. Sonbahar-kış sezonun da tercih edeceğiniz kadife abiye modelleri ile mükemmel uyum sağlayan otriş detaylı küpe ve kolyeler kesinlikle şıklığınıza şıklık katacak diyebiliriz… Bunun yanında kadife abiye elbisenizi taşlı bileklikler ile tamamlayabileceğiniz gibi Madonna yaka kadife abiye elbisenizi de tasma model dediğimiz choker kolyeler ile kombinleyebilirsiniz.

Renk, model, aksesuar seçiminize karar verdiyseniz son rötuş olan saç ve makyaj seçimine geçebiliriz. Kadife elbisenin sıcacık dokusuyla bütünleşecek olan dalgalı saç modeli kesinlikle tercihlerinizin arasında olmalıdır.  Son olarak bu mükemmel görünümünüzü koyu renk far ve canlı renk rujlar ile tamamlayabilirsiniz.

Sizde kombininizi tamamladıysanız gecenin gözdesi olmak için ne bekliyorsunuz?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.