Küllerinden yeniden doğan bir anka kuşu gibi kadife modaya geri döndü ve tüm kadınların gardıroplarında giderek daha fazla yer almaya başladı. Bununla birlikte, bazı insanlar onu benimsemekte tereddüt ediyor çünkü kötü bir şekilde giydiğinizde eski moda görünebilir. Bir kaç sezondur vintage moda akımının vazgeçilmez bir trendi haline geldi ve vintage moda akımı mutlaka kadifenin öne çıktığı 70’lerin evrenini çağrıştırıyor. Kadife feminen silueti her zamankinden daha fazla geliştirerek tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için şimdi tekrar spot ışıklarında.

Kadifenin Naifliği

Düşündüğünüzden daha çok yönlü olan kadife, bir tarafı traş edilmiş ve diğer tarafı kumaş iplikleriyle bir arada tutulan düzleştirilmiş ve çok sıkı kıllarla kaplanmış bir kumaştır. Her şeyden önce, tek bir kırışık almadan yüzyıllar boyunca hayatta kalması sayesinde dayanıklılık ile karakterizedir. Şık ve nadir kumaşlar olan kadife kumaşlar, sonbahardan kışa ve hatta ilkbahara kadar giyilebildiği için hala iyi bir yatırımdır. Ne olursa olsun içinizi ısıtan malzemelerden biridir. Herhangi bir kıyafete anında stil katar ve farklı dokularla oynamayı sevenler için mükemmel bir müttefik olacak, akşam görünümünüze derinlik ve vintage bir dokunuş katacak. 

Kış Davetlerinde Kadife Giyin

Kadife belli ki bin şekilde giyilebilir. Ancak katıldığınız bir davette kadife giymek için bazı küçük kurallar gereklidir. Her şeyden önce, kadifenin oldukça narin bir malzeme olduğunu ve bu nedenle siluetinize göre seçimler yapmanız gerekmektedir. Bu yüzden üzerinize oturan modern kadife abiye modelleri seçmek daha iyidir. Burjuva şık havası ile dokunuşla olduğu kadar tam bir görünümle de karşılayabilirsiniz.

Geçmişten günümüze her tarza ve yaşa hitap eden Kadife abiye modelleri içinden kendi zevkinize göre kırmızı, mor, mavi ve hatta yeşil gibi oldukça parlak renkleri tercih etmek için Abiyefon.com‘a göz atabilirsiniz. Yumuşak, zarif ve sıcak kadife, bir kadının silüetini artıracak, görünümünü güçlendirecek ve şüphesiz akşamlarınızı aydınlatacak bir malzemedir.

Ve senkadife sever misin? Ve eğer öyleyse, nasıl giyersin? Yorumlarınızı okumaktan mutluluk duyarım!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.