Bu bloğumuz da sizlere biraz kadife abiyelerden bahsedeceğiz. Her kış sezonunun klasiklerinden olan Kadife Abiye Elbise modelleri bu sezon da tasarımcıların vazgeçilmezleri arasında olmayı başarmış gibi görünüyor. Soğuk kış aylarında içinizi ısıtan ve dikkatleri üzerinize toplayacak olan kadife abiyeler farklılığınızı gözler önüne serecek.

Yıllardır modadaki çizgisini hiç bozmadan, bayanların kış sezonundaki davet ve organizasyonlarda ilk tercihleri arasında bulunan parçalardır kadifeden yapılan tasarımlar. Bu sezon eski zarif günleri anımsatan kadife kumaşlar, abiyeler de dahil olmak üzere siz bayanların tüm kıyafetlerinde kullanılıyor. Canlı renkleri ve özel dokuları ile ilginizi çekecek olan bu kumaşlar özellikle abiye elbise tasarımlarına çok yakıştı.

c8058

Lüks ve zarif dokuda olan kadife abiye modelleri 2016-2017 kış sezonunda şıklıktan yana olan bayanların ilk tercihleri arasında olmaya başladı. Çoğu tasarımcının koleksiyonunda yer alan kadife abiyeler siyah, bordo, zümrüt yeşili ve mor renkleriyle canlılık kazanıyor. Mini ya da maksi boylarda tasarlanan bu zarif abiyeleri tercih edecek olan bayanların güzel bir fiziğe sahip olmaları şart. Siz de biliyorsunuz ki kadife kumaşlar vücut hatlarını fazlasıyla belli eden kusurlarınızı göz önüne çıkaran kumaşlardır. Dikimi oldukça zor olan, dikişle ilgili bütün hataları fazlasıyla belli eden kadife kumaşları; abiye elbise modelleri için tercih edecekseniz işin de usta olan tasarımcılar tarafından hazırlanan modelleri tercih etmelisiniz. Abiye elbiselerde kullanılan kadife kumaşın kalın olanından kaçının. İpek, ince kadifeden tasarlanan abiyeler sizi muhteşem şıklığa kavuşturacaktır.

c7219

Kadife abiye elbise kombini

Kadife abiye elbiselerinizi kombinlerken kadife ayakkabı, çanta ve eldivenleri tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte dantel, tül, şifon ve ipekler de kadifenin şıklığını, zarifliğini ve romantikliğini tamamlayacak olan parçalar arasında olabilir. Sitemizde de bir çok farklı ve şık tasarımlarıyla sizlerin beğenisine sunulan kadife abiye elbiseleri tercih ederek farklı bir duruş, asil bir görünüm, katılmış olduğunuz davetin en gözde bayanı olma şansını yakalamış olacaksınız.

gg5492-kadife-blog

Kış davetlerinde tercih edebileceğiniz kadife abiyeler seçilecek en iyi parçalardan biri olmakla birlikte zarafetinizi ve asilliğinizi destekleyecek, soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak.

Sıcacık ve zarif göründüğünüz mutlu, bol gülücüklü davetler…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.