Şık Ayakkabı Tasarımları

Ayakkabı seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliyor musunuz? Kadınlar içi en önemlisi şıklık ve modaya uygunluk oluyor elbette. Fakat bir ayakkabı satın almadan önce yapmanız gereken ilk şey ortopedik olup olmadığını kontrol etmek. Ayakkabılarımız bütün gün üzerinde durduğumuz ve vücudumuzu taşıyan aksesuarlardır. Ayak sağlığı, omurga, bel ve boyun sağlığı açısından da oldukça önemlidir.

FB,1898,38,i114-vizon-platform-topuk-abiye-ayakkabi-ayakkabi

Topuklu ayakkabıları sağlıksız olduğu söylenir fakat ortopedik, sağlıklı ve ayağınıza tam oturan bir topuklu ayakkabı ile de oldukça rahat edebilirsiniz. Ayakkabı seçerken ayağınıza tam oturduğundan emin olmalısınız. Ayağa tam oturmayan, sıkan ya da bol gelen ayakkabılar, ayak sağlığınız tehdit eder. Çok ince topuklu ve sağlıksız ayakkabıları uzun süre kullanmak topuk dikenine, dümdüz spor ayakkabıları uzun süre kullanmak düz tabanlığa sebep olabiliyor. Abiyefon’da hem oldukça şık ve modern hem de sağlıklı ayakkabıları bulabilmeniz mümkün. Abiye elbiselerin altına uygun ayakkabıyı seçmek her zaman oldukça zor olmuştur.

FB,2393,48,ak1200-suet-abiye-taba-ayakkabi-ayakkabi

Abiyefon sadece elbiseleri ile değil pek çok güzel ayakkabı modeli ile de pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Abiyefon’da bulunan şık ve modern ayakkabı modellerinden bir tanesi de Süet Abiye Taba Ayakkabı modelidir. Bu model şık görüntüsü ve hem bu yazın hem de her dönemin beğenilen rengi taba renk tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Süet Abiye Taba Ayakkabı modelini rahatlıkla şık bir davet ve organizasyonda kullanabilirsiniz. Abiyefon’da bulunan pek çok güzel ayakkabı modeline siz de sahip olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.