Sevgililer gününden yanı sıra Sevginin günü olan 14 Şubat her yıl büyük bir ilgi ve merakla çiftler arasında kutlanıyor. 14 Şubat sevgililer günü için hazırlıklar şimdiden başladı bile. Her çift sevgililer gününe 2 hafta kala, daha doğrusu şubat ayının ilk gününden itibaren sevgililer günü telaşı başlar ve bir takım araştırmalar içerisine girerler. Genellikle insanlar sevgililer günü için hediyeler, gezi, seyahat ve güzel bir yemek organizasyonu gibi düşünceler içerisine girmektedir. Peki ya siz 14 şubat sevgililer gününde nasıl bir hediye beklentisi içerisindesiniz?

Sevgililer gününde sıradanlaşan kırmızı gül, parfüm, saat, tektaş ve benzeri hediyeleri almaktan ve vermekten sıkılmadık mı? Yine de her 14 Şubat sevgililer günü için  “özel bir şeyler yapmak gerek hissiyatından kurtulamıyoruz değil mi? Bu yıl sevgilinize pek de ilginç olmayan, parayla satılan hediyeler alıp vereceğinize, birlikte yeni bir deneyim yaşamak, eğlenceli bir gün geçirmek, beraber bir şeyler üretmek nasıl fikir? Geleneksel sevgililer günü kutlamalarından vazgeçemeyenleri kapı dışarı etmiyoruz tabi ki. Gününüzü yeniliklere ayırın, dilerseniz gece yine kırmızılara bürünüp mum eşliğinde yemek yersiniz.

Tutun sevgilinizi kolundan her hafta gittiğiniz yabancı dil kursuna o da sizinle gelsin değil demek istediğimiz. Yeni bir şeyler öğrenin. Rutinde değişiklikler yapın. Deneyin, becerin ya da beceremeyin. Önemli olan bu değil. Anlatmaya çalıştığımız, birlikte yeni şeyler yaparak, değişik meşgaleler edinerek ne kadar keyifli zaman geçirebileceğiniz. Hatta çok eğlenir veya çok meraklanırsanız tek günlük sevgililer günü hobisi maceranızı uzun vadeli bir uğraşa da dönüştürebilirsiniz.

Peki nemi yapacaksınız?

Seçenek çok! Öncelikle, ortak ilgi alanlarınızdan yola çıkın. Biriniz çok eğlenirken diğeri sıkıntıdan patlamasın. Günübirlik kurslardan ikinizin de öğrenmekten ve uygulamaktan keyif alacağı bir alanı seçin. Evcimen meraklı çiftlerdenseniz, ona da bir çaremiz var tabi! Evde birlikte yapacağınız yoga, minyatür hobiler, ile de yaratıcı ve kaliteli zaman geçirebilir, bu özel günü anılarınıza dahil edebilirsiniz.  Hayatımızdaki aşkı doya doya kutlamamız için adanmış 14 Şubat sevgililer gününüzün şimdiden kutlu olsun.Herkese harika bir Sevgililer Günü diliyoruz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.