İlişkilerde en önemli günlerden biri olan Sevgililer Günü, çiftler tarafından romantik, özel sürprizler ve hediyeler eşliğinde kutlanır. Sevgililer Günü’nün ilk ortaya çıkış tarihi Roma İmparatorluğu dönemine uzanıyor.

Romantik Mumlar ve Yemek

Romantizmin simgesi olan mumlar, şüphesiz ki sürprizlerin olmazsa olmazıdır. Evde ya da daha özel bir yerde mum konsepti ile muhteşem bir plan düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz partneriniz ile beraber ya da onun tek başına eve geldiği bir sürprizi tercih edebilirsiniz. Giriş kapısından başlayan mum yolunu yemek masanıza kadar ilerletebilir. Tabi ki ellerinizde çiçekler ile yolun sonunda beklemeyi unutmamalısınız!

Hatıralarınızı Yeniden Yaşayın

Sevdiğiniz kişi ile beraber hatıralarınızın yer aldığı tüm resimleri, arşivden çıkararak duvara ya da masanın üzerine yapıştırabilirsiniz. Hafif loş ışık ve arka fonda içinizi ısıtan bir müzik eşliğinde partnerinize sarılarak anılarınızı yeniden hatırlayabilir ve bütün geceyi geçmişinize, güzel günlerinize ayırabilirsiniz.

Romantik Aşk Kutusu

İstediğiniz boyda bir kutu seçimi yaparak üzerini resim, çiçek ve sevimli eklentiler ile süsleyebilir ve içerisine de eşinizin en sevdiği çikolata ve şekerlemeden doldurabilirsiniz. Çikolataların ortasına aklınızdan geçen güzel sözleri yazdığınız küçük notlar eklemeyi unutmamalısınız.

Uçan Balonlar

Uçan balonlardan destek alarak eşiniz için muhteşem bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. 5-10 tane uçan balon alabilir ve çoğunluğunun ucuna eşiniz için romantik notlar asabilirsiniz. Boşta kalan bir balona ise hediyenizi bağlayarak eşiniz uyurken yatak odasına gönderebilirsiniz. Eşiniz uyanmaya yakın video kamerayı açarak ilk tepkisini kaydetmeyi unutmayın. Mutluluktan havalara uçacağına garanti verebiliriz.

İkinizin Olduğu Bir Puzzle Hediye Edin!

Oyunlardan, karmaşık uğraşlardan ya da farklı etkinliklerden hoşlanan bir partneriniz olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle alacağınız en manevi ve unutulmaz hediyelerden birinin de beraber olduğunuz bir puzzle fotoğrafı olduğundan emin olabilirsiniz. Çok parçalı bir puzzle hediye ederek partnerinizi çok mutlu edebilir ve beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Havai Fişek Gösterisi

Öncesinde romantik bir yemek eşliğinde huzurlu saatler geçirebilir ve sonrasında günün anlamını daha da pekiştirmek için eşinizin çok şaşıracağı bir havai fişek gösterisi hazırlayabilirsiniz. Havai fişeklerin kendisi için patladığını gören eşinizin çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

Partneriniz ile geçireceğiniz romantik bir sevgililer günü olması dileğiyle…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.