Savaroski Cazibesi

Bu sezon transpran tüller, onlara sık sık rastlayacağımızın sinyalini verdiler. Dekoltede sınırları zorlamayı seven iddalı, tarz bayanların tercihi vazgeçilmeyen savaroski taşlar… Hem detaylarda hem aksesuarlarda fazlasıyla rastladığımız savaroskiler, transparan tüller üzerinde tüm ihtişamını sergilemekte….

FB,6599,55,siyah-uzun-abiye-elbise-o7245-agir-abiyeSezona damgasını vuracak siyah ve uzun, hanım hanımcık ve aynı zamanda iddalı bu asaletli elbise ile çok şık bir görüntü sergileyeceksiniz. Sırt dekolteside aynı şekilde savaroski pullarla bezenmiş olan abiye elbisenin sade görüntüsünün altında wamp bir kadın gizlenmekte…

Straplez abiye elbisenin kesimindeki detay da gözünüzden kaçmasın… Göğüs dekoltesinin muntazamlığını es geçmeyin derim. İnce bir detay ama ayrıntılar yansıtır insanın tarzını…

FB,290,41,ustu-tul-kolsuz-siyah-kisa-abiye-elbise-o3286-firsat-urunleriSavaroski taşların gold ile sunumu da muhteşem değil mi? Çok zerafetli olan modeldeki elbise Abiyefon’un fırsatlar bölümünde sizleri bekliyor.

279,90tl yerine 199,90tl ile satışa sunulan abiye elbise, şık detayları ile büyüleyici. Model kesim ve duruşu kusursuz, elbise kısmınde pamuk saten kumaş kullanılmış, transparan kısmı içinse tül tercih edilmiş. Gold detaylar gold aksesuarlar ile tamamlamak için kolay bir olanak sağlıyor.

Keyifli alışverişler dileriz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.