Sadelikten Vazgeçmem Diyenlere

Kesinlikle sadelikten vazgeçmem diyorsanız; siyahın zerafeti ile bütünleşen sade ancak oldukça şık abiye elbise tam size göre…

Kendinden desenli kumaşı ile iddasını ortaya koyan bu abiye elbise ile geceye damganızı vuracaksınız. Tüm dikkatleri üzerineze toplamanın yolu abartıdan geçmez. Bunu bilen bayanların ortak noktası; ayrıntılara verdikleri önemdir.

FB,6538,54,mini-davet-elbise-o6702-gece-elbisesiKumaş detayı ile göz dolduran abiyenin cezbedici özelliği etek kısmındaki kumaş ile göğüs detayının uyumu… Staplez kesim abiye transparan kumaşın payet formuna dönüştürülüp kamufle edilmesi, abiyeyi biraz daha yumuşak bir havaya bürümüş.

Gece davetleri için ideal bir seçim olacak abiye elbisenizi, party, kokteyl gibi mütevazi davetlerde de tercih edebilirsiniz. Kullanacağınız takı ve aksesuarlar ile tarzınızı ortaya koymaya fırsat sunan abiyeyi, Abiyefon’un gece elbiseleri bölümünden  inceleyebilirsiniz.

FB,6956,56,kisa-mercan-abiye-elbise-f5269-hanim-hanimcik-2

Gece elbiseleri için diğer bir alternatif ise renkli seven bayanlar için özel olarak düşünülmüş yine kumaş formu ile dikkatleri üzerine çeken, siyah uyumu göz kamaştıran modeldeki abiye elbise…

Sezonun bu tatlı rengini çok hoş bir model ve kesimle değerlendiren stilistimiz, bu modelin gardrobunuzda mutlaka bulunması gerektiğini söylüyor. Kurtarıcı olarak tabir ettiğimiz bu tarz elbiseler her davetin kaldırabileceği türden….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.