Büyük beden abiye elbise alternatifleri gün geçtikçe çoğalıyor. Bugünün ürününü sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha çok, küçük bedenleri tasarlanan bu abiye elbise de büyük beden abiye isteyen bayanlarımıza da büyük beden olarak tasarlanmış aynı zamanda.
Renk seçeneklerinin de bulunduğu bu abiye elbisenin, toparlayıcı kumaşından faydalanma zamanı. Abiyenizin için zayıf ve hoş görünmek kuşkusuz ki, özel gecenizin daha iyi geçmesini sağlayacaktır. Unutmayın, üzerinizdeki elbise size uyum sağlarsa, sizde etrafınıza uyum sağlarsınız.


Büyük beden abiye elbise için klasik renklerden vazgeçemem diyerek, siyah renk abiye elbise tercih edebilirsiniz. Siyahı asaletinden faydalanmaktan korkmayın. Siyah rengi, bugüne kadar çok defa kurtarıcınız olmuştur sanırım. Bu abiye elbiseyi tercih ederek, yeni kurtarıcınıza merhaba deyin.
Dilerseniz kendinizi biraz aşıp, nar çiçeği gibi kendini gösteren bir renk tercih edebilir ve ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Tatlı renk tonuyla, size bakanları kendinize hayran bırakmanız hiç de zor değil.
Ya da ne klasik bir renk ne de çok riskli bir renk olan bir renk tercih edin. Hangi renk mi bu? Tabi ki, ‘Saks mavisi’. Saks mavisi, son zamanların trend rengi olmakla birlikte, kombinlendiği zaman en uyumlu kombinler yaratabileceğiniz çekici bir renk. Alışveriş zamanı.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sunduğumuz modellere bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.