Fazla dekolte sevmeyenlerden misiniz? Şık olayım ama abiye elbisem çok açık olmasın diyenlerden misiniz? Bir yandan da fazlalıklarınızı kapatacak bir abiye elbise mi arıyorsunuz? O halde bu abiye elbise tam sizin için.
asdfghjklşjk
Büyük beden giyen bayanlarımıza özel, bu şık abiye elbise sizin için vazgeçilmez olacak. Farklı tasarımıyla ve kapatıcı özelliğiyle gecenin en şıklarından biri olacaksınız.
Omuzunda ve belinde bulunan gold rengi ayrıntısıyla, abiye elbise sıradanlıktan sıyrılmış. Üstündeki tül ayrıntısı ise, abiye elbisenizi üzerinizde daha rahat taşımanızı sağlayacak. Gold rengi abiye çanta ve gold rengi şık bir abiye ayakkabı ile abiye elbisenizi bütünleştirerek kusursuz bir görüntü sergileyebilirsiniz.
Yine çok abartılı olmayan gold rengi aksesuarlar kullanabilirsiniz. Gold rengi şık küpeler ve gold rengi bileklikler abiye elbisenizi tamamlayacak.
Saç modeli konusunda, her saç modelinin bu abiye elbiseye uyum sağlayacak. Fakat toplu saç modelleri bu abiye elbise için daha uygun olacaktır. Dağınık ve ya sıkı bir topuz şıklığınıza şıklık katacaktır. Ya da dağınık bir at kuyruğu modelini de seçebilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz büyük beden abiyelerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.