Büyük Beden Şıklığı

Kıyafet seçimi özellikle bayanlar için oldukça zorludur ve bu zorluk özel günler için kıyafet seçimi yapılacaksa ikiye katlanır. Elbette ki herkes o özel günün en şık kişisi olmak istediği için bu seçim bu kadar zorlaşmaktadır. Fakat bu noktada unutulan bir şey vardır. Aslında şıklık en güzel kıyafeti almakta değil bedene en uygun kıyafeti almakla başarılacağı için bu kadar zorlaştırmaya gerek yoktur.

Vücut tipinizi tanımak sadece özel günlerde değil günlük giyimlerinizde de hayat kurtarıcı olacaktır. Boyunuzu daha uzun göstermek, fazla kilolarınızı saklamak hep bu tüyolar ile başarılabilir.  Eğer özel bir geceye ya da davete giyecek bir şeyler arıyor ve büyük beden bölümüne bakmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Artık birçok markanın büyük beden elbise ya da abiye modeli bulunuyor. Sizin tek yapmanız gereken ise biraz önce bahsettiğimiz tüyoları göz önünde bulundurmak.

Büyük beden abiye alırken dikkati daha zayıf olan bölgelerinize çekmek için çeşitli broş ya da takılardan faydalanabilirsiniz. Hatta kimi büyük beden abiye modelleri üzerinde şık süsler taşıdığı için takıya ihtiyaç dahi duymayabilirsiniz. Büyük beden elbise ya da abiye seçiminizden sonra ise bir ceket ya da şal ile tatlı ve şık illüzyonlar yaratabilirsiniz. Bu tüyolar sayesinde artık daima siyah giyinmek zorunda değilsiniz. Şık bir görünüm elde etmek için sadece kendi bedeninizi tanımanız yeterli.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.