Pratik French Oje Tekniği

french_manicureBazı bayanlar rengarenk, cıvıl cıvıl ojeler sürmeyi tercih eder. Fakat bazı sadelikten yana olan bayanlarımız french oje sürmeyi tercih eder. Dikkat gerektiren bir oje sürme tekniğine sahip olduğu için, french yaptırmak isteyenler genelde kuaföre giderek frenchini tamamlar. İşte bugün size, kuaföre gitmenize gerek kalmadan, kendi evinizde rahatça yapabileceğiniz şekilde bir french taktiği vereceğim.

1-     Tabi ki öncelikle french yapmak için  gerekli olan iki renk beyaz oje edinmemiz gerekiyor.

2-     Kullanacağımız kar beyaz olan ojeyi avucumuzun etli olan kısmına enlemesine sürüyoruz.

3-     Tırnağımızın french olacak kısmını yani ucunu; avucumuza sürdüğümüz ojeye bastırıyoruz, sanki oraya soldan sağa bir  çizik atar gibi. Ucundaki beyazı kalın yada ince yapmak sizin elinizde. Zaten avucumuzdaki ojemizin üzerinde tırnağımızın hilal gibi şekli çıkıyor. Ben genellikle kalın yapmayı tercih ediyorum.

4-    Tırnağımızın ucu, sanki başkası yapmış gibi düzgün bir şekilde beyaz oluyor.

5-    Ucuna sürdüğümüz beyaz oje kuruduktan sonra, üzerine kullanacağımız ojemizi sürüyoruz. iki kat sürersek her zaman daha dayanıklı oluyor ve rengi daha güzel oluyor.

6-    Ve frenchiniz hazır. Herkese bu gizli sırrınızı vermeyin J

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.