Payet Sevenler

İlgi çekici olmayı sevenlerden misiniz? Klasiklerin dışına çıkarak odak noktası olmak sizin tarzınız mı? O zaman bu blog sizin için.

Aslında payetli  modeller günümüze kadar çok alışık olduğumuz modeller değildi. Fakat son zamanlardaki tasarımları ve ilgi çekiciliği payetli abiye elbiselerin moda olmasını sağladı. Şimdilerde ışıltısıyla ve çarpıcılığıyla en çok tercih edilen abiye elbiselerin arasında yerini aldı.

Desktop12

Payetli abiye elbise tercihi yaparken tamamlayacağınız kombinlere çok dikkat etmeniz gerekir.  Aksi taktirde, komik ve abartılı olabilirsiniz. Örneğin,  düz renk ayakkabı ve çantaları tamamlayıcı olarak seçebilirsiniz.  Stilettolarla da tercih edilebilir payetli abiye elbiseler.  Aksesuar konusunda da çok dikkatli olmanız gerekir. Abartılı, şıkır şıkır takılardan kaçınmalısınız. Abiye elbiseniz zaten yeterince ilgi çekici olacak. Aksesuarlarınız ve ya ayakkabı, çantalarınızda da abartıya kadarsanız göz rahatsız edici bir görünüm sergilerseniz.

Cesaretli ve riskli bir abiye elbise tercihi olan payetli abiye elbiseler, doğru kombinlendiğinde cesaretinizle hayran bırakan, farklı ve çarpıcı bir görüntü sergilemenizi sağlar.

 

Abiyefon ailesi olarak, payetli modellerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.