Payetli Abiye elbiseler ile tüm organizasyonlarda sizi ve ışıltınızı konuşturacak.  Işıl ışıl ve rengârenk görünmek isteyen bayanların en çok tercih ettiği modellerden biri olan payetli abiye elbise modelleri 2018 sezonuna gümbür gümbür bir giriş yaptı. Kadınlar dikkat çekmeyi seven canlılardır bildiğimiz gibi herhangi bir toplulukta payetli elbise giyen bir bayanın dikkat çekmemesi mümkün değildir.

Her yıl olduğu gibi bu yılda da payetli elbiseler adından söz ettirecek. Payetli elbise modelleri arasında en çok tercih edilen modeller ise genellikle uzun, balık elbiseler oluyor. Vücudu saran bu modeller balık elbise düşkünü bayanlarımız tarafından özellikle tercih sebebi oluyor. Payet ışıltısını sadece uzun elbiselerle sınırlamak çok yanlış olur. Parlak görünümleriyle uzun elbiselerde olduğu kadar mini boy ve kısa elbiselerde de çok tercih edilen bir detay payet. Uzun kollu, kapri kollu mini elbiseler de sıklıkla kullanılan abiye modelleri arasında yer alıyor. Straplez ise genellikle gece davetlerinde tercih edilen modeller arasında yer alırken, gündüz organizasyonlarında payetli modeller biraz abartılı kalabiliyor. Sade ve şık görünmek isteyen bayanlara değil, daha çok gösterişli bir görünüme sahip olmak isteyen bayanlara hitap payetli modeller.

Rengârenk formlarda karşımıza çıkan payetli elbiselerde en çok gold renk tercih edilmektedir. Altının ihtişamı ile kusursuz tasarlanmış olan uzun, balık bir elbise aynı formda buluşunca büyüleyici bir stil ortaya çıkıyor. Benzer şekilde gri tonlarda dizayn edilen payetli elbiseler diğer renkler kadar ilgi görüyor. Bunların dışında açıklı koyulu tonlarda tasarlanan modelleri de bayanların tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Eğer kullanılan elbisede dekolte detayı var ise dekolte kısımlarını tül detaylarla renklendirmek mükemmel bir görünüm sağlamanıza yardımcı oluyor.

Payetli abiye elbiseler süslemelerle detaylandırılınca sıradan bir elbiseyken bir anda ışıltılı ve dikkat çeken bir hale gelebiliyor.

Üstelik üzerinizde payet tercih ediyorsanız çok fazla takıya da ihtiyaç duymuyorsunuz. Payetli elbiseler takı konusunda bayanlarımıza kolaylık sağlıyor, ancak elbise modeli payetli ise ayakkabı seçiminde dikkatli olmak gerekiyor. Elbiseniz oldukça gösterişli, parlak ve dikkat çekici ise ayakkabılar mat bir görünümde olması ortaya uyumsuz bir görüntü çıkabilir. Bu yüzden ayakkabı, çanta ve takı seçiminde payet elbiseye yakışan abartısız ama şık detaylarla süslenmiş parçalar kullanmalıyız. Ve bir bayan için en önemli detay tabi ki de makyaj… Makyaj konusunda payetin ışıltısına uygun elbisenize zıt veya uygun tonlarda ama abartısız bir makyaj tercih etmeliyiz. Payetli elbiseniz ile gecelerde boy gösterme sırası sizde…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.