Işıltı detaylı geceye ne dersiniz? Kim istemez ki! Baharın erken gelmesiyle birlikte yaz düğünleri sezonu açılmasına çok az kaldı. Haliyle. Ne giyeceğim? Telaşları bizlerde başlamış durumda. Her yaz olduğu gibi bu yazda ışıltı, payet, tül detayı vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu sezon ışıltınızı yansıtmaya ne dersiniz ? Giyeceğimiz balık abiyeler bizleri iyi hissettiriyorsa işte o zaman o moda olur. Asıl moda olan insanın kendine yakıştırdığıdır. Çok sevdiğiniz kuzeninizin düğünü var yada yakın bir akrabanızın, nasıl bir model tercih etmeliyim. Uzun’mu olsun, kısa’mı diye düşünenlerdenseniz. İşte sizlere önerilerimiz var.

 

 

 

Işıltınızla Fark Yaratın…

Fotoğrafta’da gördüğünüz gibi yanlarda tül detayları bulunan, tül detayı abiye elbisenizin boy kısmına kadar uzanan ayrıca basen ve kalçanızı kapatma özelliğine’de sahipsiniz. Boyun (gerdanlık) kısmında ise küçük, küçük taşlar ile işlenmiş göz alıcı görünümü  vardır. Işıltı detaylı elbiseniz ile geceyi hareketlendirmeye ne dersiniz? Sizin renginiz hangisi? Eminiz ki simli,ışıltılı elbiseleri çok seveceksiniz. Işıltılı abiye elbiseler abartıdan çok  gizemli ışıltılara bırakıyor cazibeliğini ışıltılı abiyelere ne dersiniz? olduğunuzdan fazla zayıf gösteren ve geceye damga vuran elbiseler arasında yerini almış durumda. Payetli abiye elbiselerin ciddi bir imajı vardır. Işıltılı detaylı bir gece geçirmek sizlerin elin de..Asil ve coll görmek sizlerinde hakkı.  Yeni moda  abiye trendinde uzun, sırt dekolteli, sofistike tarzda modeller yer alıyor.  Işıltılı gece elbiselerinde süslemelerin daha romantik ve sade olarak tercih edildiği tasarımları ayrıca  sitemizde bulabilirsiniz.Işıltı detaylı bir geceye kendinizi yansıtın .Özel gün ve davetlerde ışığınızı en sert ve cesur çizgilerle yansıtacağınız ışıltılı abiye modelleri birbirinden farklı renk ve doku seçenekleriyle de gözleri büyülemeye  devam ediyor.

 

 

 

Sitemizde en modern abiye çeşitlerini çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz seçenekler bulunuyor. Şıklığınıza şıklık katacak birbirinden farklı renk, model ve desen  abiye modellerini sitemizde bulabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her kadın tarafından beğenilen ve onay alan bu modeli sizin de tercih edeceğinizden eminiz. Nikah, düğün, kına, parti, nişan, mezuniyet vb. gibi özel günleriniz için giyilebilecek abiye tasarımlarını abiyefon sitemizden inceleye  bilirsiniz. Sitemizden en modern abiye çeşitlerini çok  uygun fiyatlara satın alabileceğiniz birçok seçenekler bulunuyor.

 

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.