En özel geceniz için seçeceğiniz abiye elbise için kararsızlıklar yaşarken bulduğunuz olmadı mı kendinizi?
Uzun mu?, Kısa mı?, Balık mı?, Uçuş uçuş mu?, Prenses model mi? derken uzayan bir kararsızlık silselesi yaşayanlardan mısınız?

blog
Öncelikle vücut yapınıza uygun olarak seçeceğiniz abiye modelinin, katılacağınız davette uygun olması çok önemli. En önemli unsur davet sahibesine yakınlık dereceniz! Organizasyon sahibesine yakınlık derecenize göre en gösterişli abiye modellerini tercih edebilirsiniz hatta fiziğinize güveniyorsanız en iddialı abiyeler sizleri bekliyor. Düğünde tüm gösterişli edanızı takınarak salınmak sizin hakkınız. Bu ayrımı iyi yapmak gerekir aksi halde davet sahibini kızdırmanız kaçınılmaz olacaktır.
İkinci unsur ise katılacağınuz davetin yapılacağı mekandır. Mekanın açık ya da kapalı bir alanda olup olmaması, mekanın tarzı gibi unsurları dikkate alarak bir seçim yapmanız gerekmektedir.
Son olarak dikkat edilmmesi gereken unsur ise mevsim hatta artık hava durumu demek yanlış olmayacaktır. Kış mevsiminin varlığını iyiden iyiye hissettirdiği bu günler de kadife elbiseler hatta yumuşacık etoller vazgeçilmeziniz olacak gibi duruyor:)

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.