Her kadının kendine özgü bir tarzı, karakterine uygun bir duruşu vardır. Düğün, davet ve organizasyonlarda doğru kıyafet seçimlerimiz ile yansıtırız tarzımızı. Bazen kıyafetimizden dolayı nasıl kötü hissetmişizdir kendimizi 🙁

kk
Bu tür durumları yaşamamak için doğru yerde doğru abiye modelini seçmemiz çok önemli; öncelikle düğün sahibine yakınlık derecemize göre belirlemeliyiz abiye elbise modelimizi, çok yakın ise elbisemiz oldukça ihtişamlı, gösterişli ve aksesuarlı olabilir, daha uzak bir yakınımızın daveti ise de daha spor, abartısız, düğün sahibini gölgede bırakmayacak, aynı zamanda da tarzımızdan ödün vermeyeceğimiz daha sade bir abiye elbise seçmemiz doğru olacaktır. Davet oldukça uzak bir tanıdığın ise tarzımızdan vazgeçmeyerek daha mütevazi, kısa olması tercihen daha doğru olacak olan; kloş ya da dar kesim bir elbise ile özenli tavrınızı sergilerken abartmayacağınız bir model seçmeniz en doğrusu olacaktır.
Bu şekilde katılacağınız davette seçeceğiniz abiye elbise modelini belirledikten sonra, ayakkabı ve portföy çanta belirleyerek devam edebirsiniz hazırlıklarınıza… Son olarak saç ve makyajınız ile artık davete hazırsınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.