Sezonun en trend modellerini bir araya toplayan Abiyefon ile fark yaratın. Davetin en şık bayanları aasında yer almak istemez misiniz? Bunun için yapamanız gereken en önemli şey; vücut yapınızı tanıyarak, bunu kabullenmeniz.’

vucut tıpleri resim

Hiçbirimiz o hayran kaldığımız mükemmel vücutlara sahip değiliz 🙂 Sahip olanları bazen kıskanmıyor değiliz?! Ama N’palım 🙂 Onlarda balık etli değil! ya da vücut hatları belirgin değil ya da şirin mi şirin, tatlı mı tatlı minnoş bebekleri yok!

Eğer vücudunuzu tanıyıp, vücudunuza uygun bir model seçerseniz; vücut yapınız ne olursa olsun gecenin en şık bayanı olabirsiniz. Doğru model ile hem olduğunuzdan zayıf hem de olduğunuzdan daha uzun görünmeniz mümkün. (Sezona damgasını vuran kalem etekler bunun için biçilmiş kaftan)

Vücut yapınıza göre abiye seçimi için diğer blog yazılarımızı takip etmenizi öneriyorum. Abiyefon abiye modelleri koleksiyonu ile en yeni abiye modellerini ilk siz görün.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.