Mücevher Çılgınlığı

Her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nin 5.’si Sevgililer Günü Özel, 5 Şubat’ta Harbiye Askeri Müze’de başladı…

Outlet mücevher çılgınlığı, bu kez sevgililer günü için iyi bir fırsat..

images-34

Katılımcı 30 üretici firmanın sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı satacağı Outlet Mücevher Fırsat Günleri, yaklaşmakta olan Sevgililer Günü için büyük fırsatlarda dolu. Etkinlik kapsamında her bütçeye ve her zevke uygun Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediyesi olan tek taş yüzükler, kolyeler ve küpeler bulmak mümkün. İster 49 TL’ye tek taş yüzük, ister 300 bin TL’ye yakut gerdanlık, hayalleri süsleyen hediyelerden biri olabilir.

images-35

14 Şubat’a sayılı günler kala henüz ne alacağına karar veremeyenlere sayısız alternatif sunan bu etkinlik 11 Şubat’a kadar her gün 11.00 – 21.00 arası ziyaret edilebilecek.

Outlet Mücevher Fırsat Günleri’nde ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden en önemlisi ücretsiz bakım ve onarım stantları olacak. Bu stantlarda; eskimiş, kopmuş ya da yıpranmış ziynet eşyaları için bakım, tamirat ve cila gibi işlemler ücretsiz yapılacak.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.