Modern Şehirli Kadın

İş kadını konseptine en uygun elbiselerden biri olan modeldeki elbise ile hem şık hem de rahat olamak mümkün…

Baharın yaklaşması, her ne kadar “mart kapıdan baktırır…” sözünü doğrular soğuklukta gitsede havalar, sıcak renklere olan sempatimizi arttırdı. Gerçi modeldeki elbisenin rengi yaz kış dolabımızdan çıkarmadıklarımızın arasında yer alsa da, yaz mevsimine en çok yakışan renkler arasında olmayı başarıyor.

FB,7382,58,siyah-bordo-elbise-n97032-is-kadini

 

Sıradan elbiselerden kendini sıyırıp, hanım hanımcık bir tarzda, muntazam bir dekolteye sahip olan bu siyah-bordo alt üst olarak kombinlenen elbisenin zarif detayları modern şehirli kadınlardan ilham alınarak tasarlanmış…

Bazı davetlerde, ikinci üçüncü derecede misafir olduğunuz düğün ya da organizasyonlarda da rahatlıkla kullanacağınız abiye elbisenin gardolabınızda bulunmasını tavsiye ederim.

Abiyefon’un en taze kategorisi iş kadını bölümünü mutlaka incelemelisiniz. Modern şehirli kadınların kesinlikle kendilerinden izleri bulacakları bu yeni konsept tam size göre….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.