Moda İkonu Kate Moss

Kate Moss gibi dünyaca ünlü bir starın giyim tarzını masaya yatırmanın zamanı geldi. Herkesin hayranlıkla izlediği Kate Moss özel hayatındaki çalkantılarla magazin basınını meşgul ederken, giyim tarzıyla pek çok kişiye ilham kaynağı oluyor. Uzun boylu mankenlerin arasından sıyrılıp, 170 cm boyu ve çıkık elmacık kemikleriyle henüz 14 yaşındayken dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

Kate Moss bir moda ikonudur. Giydiği kıyafetler her zaman dikkat çeker. Saç modeli, makyajı, kıyafetleri kadınların yakın markajındadır. Peki Kate Moss’un bu kadar dikkat çekmesinin sırrı nedir? Giydiği her kıyafeti son derece iyi taşıyan Moss, doğal tarzıyla herkesi kıskandırıyor.

Blazer ceketler, boğazlı kazaklar, skenny jeanler Kate Moss’un vazgeçilmezleri arasında. Salaş kazakları skenny jeanlerle kombinleyerek sokak modasını yansıtıyor. Günlük hayatında rahatlıktan yana olan Moss, dağınık görünüme sahip saçları, boğazlı kazakları ve dar pantolonları ile kadınların stil ikonu haline geldi. Aksesuar konusunda ise uzun kolyeler, şapkalar ve küçük çantalar Moss’u yansıtıyor.

Genellikle omuz hizasındaki sarı saçlarıyla bildiğimiz Moss, kahküllü saçlarıyla da biliniyor. Vintage kıyafete duyduğu ilgi ile vintage’a olan talebin artmasında Kate Moss’un katkısının olduğunu söyleyebiliriz.Katıldığı davetlerde kıyafetleri üzerinde kendisi oynamalar yaparak, makası eline alıp kıyafetinin püsküllerini kesebilir. Saçlarını ise doğal ve dağınık kullanarak içindeki asiliği dışa vuruyor diyebiliriz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.