Kum Saati Vücut Tipi dünyanın en güzel vücut tiplerinden biridir her zaman. Gösterişli, seksi ve orantılı bir vücut tipi olduğu için bakan kişiye direkt ‘’sağlıklı’’ duygusu uyandırıyor. En şanslı vücut tipine sahip oldukları için ne giyseler yakışır. Geniş omuzlar, gösterişli bir göğüs çevresi, ince bel, göğüs genişliğinde kalçalar ve güzel bacaklar olarak nitelendirilen kum saati vücut tipi günümüzün güzellik standartlarının da ölçüsüdür. 90-60-90 ölçüleri tamda bu vücut tipini simgeliyor.

kum saati vücut tipine uygun abiye seçimi

Kum Saati Vücut Tipi kadınları dünyanın en güzel kadınları arasında gösteriliyor. Sizlere en güzel örneklerimiz; Beyonce, Marilyn Monroe, Dita Von Teese, Selma Hayek, Scarlett Johansonn, Kim Kardashian bu vücut tipine sahip olan ünlülerdir. Aslında dünyada en çok giydirelecek vücut tipi kum saati formudur. Pek çok model onlara daha çok yakışıyor fakat kimi ayrıntıları gözden kaçırmamak gerekiyor tabiki. Bu vücut tipi için yapılmaması gereken en önemli şeylerden birisi vücudun güzel yerlerinden biri olan ince belin ve dekoltenin saklanması olabilir. Mesela drapeli elbiseler belinizi ortaya çıkarak böylece sizi daha zarif ve şık gösterecektir. Ayrıca dar kesimli elbiselerin rahatlıkla giyebileceği vücut tipidir.

kum saati vücut tipine uygun abiye seçimi

Kum Saati Vücut Tipi kadınları için en iyi modellerden biri kuşkusuz Balık Abiye Elbise modelleridir. Straplez yakalar, derin v yakalar ve bele oturan hemen her model elbiseyi rahatlıkla kullanabilirler. Fakat çok geniş etekler, bol tarlatanlar bu vücut tipinin uyumunu bozacaktır. O yüzden mümkün olduğunca dar kesim abiye veya balık modeller tercih edilebilir. En iyi ve en doğru seçimlerden biri de abiye elbiselerde düz bir renk veya işlemeye yer vermektir. Böylece vücut tipinizi ön plana çıkararak şıklığınız ile parlayacaksınız…

kum saati vücut tipine uygun abiye seçimi

Aksesuar Seçimi: Kum saati vücudu olanlar her türlü aksesuarı kullanabilirler. İnce elleriniz varsa zarif yüzükler tercih edebilirsiniz ayrıca uzun kolyeler tercih edip olduğunuzdan daha uzun ve zarif görünebilirsiniz. Uzun ve ince bir kum saatiyseniz büyük çantalar, kısa boyluysanız biraz daha orta boylu çantalar tercih edebilirsiniz. Bu tip vücudu olanlar ten ve saç renklerini de dikkate alarak istedikleri aksesuarları kullanabilirler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.