Küçük göğüs kafesi, dar omuzlar, ince bel, geniş kalçalar ve dolgun üst bacaklar armut tipi vücutların en belirgin özellikleridir. Armut Vücut Tipine Uygun Abiye Seçimi yaparken şunu asla aklınızdan çıkarmayın. Eğer armut tipi vücuda sahipseniz üst bedeni daha geniş alt kısmı daha ince gösterecek şekilde kıyafetler seçmek gerekir. Üst bedeni tamamen oturan ve basenden sonra daha bollaşan kıyafetler bu vücut tipi için ideal abiyelerdir. Üst bedeni drapeli altı uçuş uçuş şifon bir kıyafet sizde çok güzel duracaktır.

armut vücut tipine uygun abiye seçimi

Armut Vücut Tipine sahipseniz, elbisenizin sadece bel tarafında yani üst kısmında desenler ve Aksesuarlar kullanabilirsiniz. Ancak bu detayları fazla abartırsanız daha geniş görünebilirsiniz. Ne kadar sade bir abiye elbise seçerseniz, o kadar zarif, şık ve sofistike bir görünüme kavuşursunuz. Armut tipi vücutlarda omuzları vurgulamak çok daha önemlidir. Elbisenizde eğer mümkünse küçük vatkalar kullanın. Fakat kısa boyluysanız, vatkaların daha belli belirsiz olmasına dikkat edin. Asıl amacınızın ilgiyi kalçalardan uzaklaştırmak olduğunu unutmayın. Göğüs dekolteli bir gece elbisesi dikkatleri üst kısmınıza çekeceği için, göğüs kısmı tam oturan, belden genişleyen bir abiye elbise basen kısmınızı daha kolay saklayacağı için size daha uygun olacaktır. Unutmayın! Basene kadar hafif üstünüze oturan ve basenler’den sonra bollaşan gece elbisesi sizin için en uygun olandır.

armut vücut tipine uygun abiye seçimi

Armut vücut tipine sahip kadınlar seçimlerini V yakadan olan abiye elbiselerden yana yaparlarsa daha uzun ve ince görünebilirler. Ancak kolsuz abiye elbise seçeceklerse derin kol kesimli ve degaje yakalı modelleri tercih etmeleri daha iyi olacaktır. Hafif dekolte görünümü de armut vücutlu bayanları kilolu görünümden kolayca uzaklaştırır.

armut vücut tipine uygun abiye seçimi

Armut vücut tipine sahip olan yabancı ünlüler arasında Shakira, Jennifer Lopez, Beyonce, Maria Menounos, Rihanna, Türk ünlüler arsında ise Demet Akalın, Sibel Can, Petek Dinçöz, Büşra Pekin, Meltem Cumbul, Ebru Gündeş, Hadise,  Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Funda Arar, Seda Sayan, Hülya Avşar, Nilüfer yer almaktadır. Eğer sizde armut vücut tipine sahipseniz sizin için verdiğimiz abiye elbise tavsiyelerini sakın aklınızdan çıkarmayın.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.