Kız Kardeş Hazırlıkları

Hayatta en çok kavga ettiğimiz ama belki de  en çok sevdiklerimizdir onlar. Kız kardeşler… Gülmekle, ağlamak arası duygu karmaşasında geçer onun düğün günü, kız kardeşi için. Yine de mükemmel olması için çabalar.

Gelinden sonra, giyimine, makyajına en çok dikkat edilecek kişidir bir yandan da.  ‘Baldız baldan tatlıdır’ sözünü ispatlamalıdır o gece bir kız kardeş.  İşte size bu çabalarınızda yardımcı olacak alternatifler…

Fuşya gibi çılgın bir renk ile güzelliğinizi gözler önüne serin. O gece en güzel siz olmalısınız.

FO,8620,58,fusya-kuyruklu-abiye-elbise-m1387-nisanlikGelinden sonra, dikkatlerin üzerinde toplanacağı kişi olarak şık olmak  üzerinize düşen büyük  bir görev bu durumda. Kız kardeş olmak kolay değildir…

FO,5109,51,ustu-gupurlu-sirt-dekolteli-mint-uzun-abiye-elbise-s3653-hanim-hanimcik

Kız kardeş hem tüm organizasyona hakim olmalı, gecenin en şık bayanı olmalı hem de gelinin en yakınında onun mutluluğu için çabalamalı. O gün onun için unutulmaz anlar ile doludur. Düğünden sonraki buluşmalarda uzun süre o gün hakında konuşulur. tüm ayrıntılar kız kardeşten sorulur.

Sizin için sunduğumuz yeni modelleri görmeden sakın karar vermeyin.

 

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.