Gelinin Kız Kardeşi İçin Abiye Önerileri. Hayatın en önemli parçasıdır kardeş. Sizi doğduğunuz andan itibaren en iyi tanıyan, seven bağlarınızın en kuvvetli olduğu bireydir kardeş. Anne ve babanız gibi ama hemen hemen her sırrınızı derdinizi paylaştığınız, yeri geldiğinde en iyi arkadaş, en iyi dosttur kız kardeş. Makyaj malzemeleriniz, kıyafetleriniz, ojeleriniz, arkadaşlarınız belki daha fazla ortak birçok şey.

Peki, her birey gibi bir gün kız kardeşiniz de dünya evine girecek olursa?  Tabi o gün gelene kadar ne giyeceğinizi nasıl bir makyaj tercih edeceğinizi hiç düşünmediniz değil mi?  Gelinin kız kardeşisiniz ve gelinden sonra en şık, gösterişli, dikkatleri üzerine toplayan siz olmalısınız. Gelelim o can alıcı soruya; Peki gelinin kız kardeşi ne tür abiyeler tercih etmeli?

Düğüne sayılı günler kala telaşınız daha da derinleşiyor değil mi? Çok mu abartılı giyineceksiniz? Yoksa olabildiğine sade mi? Dengeli bir seçim yapmak aslında sizin için en iyisi olabilir. Tabi bir de çoğu işlere siz koşturacaksınız daha rahat bir elbise tercih etmenizde fayda var.

Abiye elbise seçimi yaparken taşlı prenses veya balık asil bir model seçmeniz sizi olduğunuzdan daha şık gösterecektir. Göğüs kısmında taş detayları bulunan dekolteli bir abiye tüm gözleri üzerinizde toplayacak. Derin bir dekolteye sahip bir elbise giyiyorsanız v şeklindeki uzun bir kolye oldukça şık bir uyum içerisinde olacaktır. Elbette ki aksesuar sadece küpe veya kolyeyle sınırlı değildir. Bir çift bileklik ile de şık bir görünüm sağlamanız mümkün olabilir.

Kız kardeşinizin düğününde kuğu kadar zarif ve şık olmayı kim istemez değil mi? Bunun için en dikkat etmemiz gereken konu ise topuklu ayakkabı konusudur.

Topuklu ayakkabı seçimini de iyi yapmalısınız ki ağrıdan tüm geceniz berbat olmasın. Rahat dolgu topuk bir ayakkabı, ya da kalın topuklu platform ayakkabı ilk tercihleriniz arasında olmalıdır. Bileği saran topuklu ayakkabı modellerini de en şık ve tercih edilen modeller arasında yer alıyor.  Ayakkabı ve aksesuar seçimini geride bıraktıktan sonra bu şık kombinin üzerine kullanacağınız saç modeli ve makyaj tercihiniz en can alıcı nokta olacak. Doğru ve uyumlu saç-makyaj tercihinden sonra herşey tamam. Şimdi tüm güzel günleri birlikte geçirdiğiniz kız kardeşinizin yuvadan uçma vakti geldi. Sizlere doyasıya eğlenmek düşüyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.